• audinkopoika

Kesän lämpö ja homous vanhemmille

Tiistai ja sadetta taas pinnassa. Sais jo loppua kyl sateet, HALUAA et kesä jatkuis vielä pitkään. Kesä on vuodenajoista parhain. Lämmintä ja aurinkoa..siitä audinkopoikakin tykkää :D

Tulipa mieleen tossa, mikä on homoilla suhde vanhempiinsa? Miten he ovat suhtautuneet homouteen? Edellisessä blogissa hiukan jo mietiskelin kaapissa oloa, siihen varmaan liittyy myös suhde vanhempiin. Aina ei halua kertoa vanhemmilleen et on homo. En minäkään ole kyl kertonut, vaikka kaverit tietää kyl.

Tänään juuri kävin äiskän luona ja ajattelin et jospa nyt kertoisin, mut lykkäsin vielä asiaa.
Mites ranneliikkeen porukka on kertonut vanhemmille, vai ootteko ollu kertomatta?

2 kommenttia

Tom Dooley

28.8.2007 20:34

Olisiko kertomisessa se idea mahdollinen, että kertoo niille, jotka ovat läheisiä ja tärkeitä ihmisiä. Ventovieraistahan ei tarvitse pitää mitään lukua. Tiukan paikan tullen juuri läheisten tuki ratkaisee. Jos se rintama on ok, sen jälkeen (juuri) millään ei ole väliä!

tellus

28.8.2007 20:59

Äidille ja isälle kerroin viimeisenä. Tosin mun seksuaalisuus on niin hämärä käsite että sitä on haluton määrittelemään tässä vaiheessa kelleen. Mutta kaikki joille kerroin suhteesta samaan sukupuoleen (lähipiiri) ottivat asian tosi rennosti ja positiivisesti ja kaikki meni hyvin. Oma kamppailu tosin jatkuu.