• audinkopoika

Hullua ja Salkkarien alkamista

Maanantai ja kivasti pyyhkii...mieliala korkealla. Ehkä se johtuu siitä, että huomenna stadi kutsuu.
Pääsee bilettään kunnolla, toivottavasti ees jonku söpön kaa.

Tänään olikin kiireinen päivä. Tuli tehtyä töitä varastoon, että voi oikein olla tyytyväinen itseensä. Olla TYÖN SANKARI niinku jossain päin nimitetään ;)

On toi seksi kans aika erikoinen jutun aihe. Netissä Iltalehessä taas hullumaailma osiossa muutama hullu erikoinen. Tässä niistä kolme.

Tutkittu juttu

PENNSYLVANIAN osavaltion yliopiston tutkijat ovat pystyneet osoittamaan, että kun hedelmäkärpäsuroksille juottaa viinaa, ne aktivoituvat sukupuolisesti ja menettävät estonsa - samaan tapaan kuin miehetkin. Häkellyttävää tutkimuksessa oli sen sijaan se, että kännipäissään kärpäset alkoivat lähennellä myös muita uroksia. Eniten siihen syyllistyivät keski-iän ylittäneet urokset. Keski-ikäisten heteroäijien on siis syytä välttää yletöntä viinalla läträämistä, ettei tule mitään väärinkäsityksiä.

On se taas niin hirveetä, me mies puoliset ku ollaan viinaan meneviä ja viel muututaan villeiksi ja vapaaksi ;)
Minäkin......
Mites muilla, onko viinalla vaikutusta?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - -

Viinaa kaloille

JAPANIN Tonamissa on jälleen vietetty perinteistä surunpoistojuhlaa. Länsimaissa yleinen surunpoistometodi on alkoholin nauttiminen, mutta ikivanhassa japanilaisessa seremoniassa juotetaan sakea karpeille, jotka heitetään sen jälkeen takaisin jokeen. Kalojen saama tujaus on niin vahva, että aluksi ne kelluvat vedessä vatsa pystyssä, mutta sen jälkeen ne sukeltavat syvyyksiin seremonian osanottajien surut ja vastoinkäymiset mukanaan. Tämä vain kaikille kiilusilmäisille eläinsuojelijoille tiedoksi.

Sais juottaa ihmisillekin jos olis tuommoinen vaikutus. Itse epäilen, et murheet ja suru ei katoa mihinkään. Sitä vastoin saa vielä hyvä krapulan ja kohmeen.
Miulla ainakin tuppaa tulemaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -- -- -

Onni omin käsin

TANSKAN maassa on todella ilmeisesti jotakin mätää, kuten hra Shakespeare antoi näytelmässään Hamlet ymmärtää. Kööpenhaminassa järjestetään vappuaattona masturbointimaraton, johon ovat tervetulleita kaikki "tee-se itse"-intoilijat sukupuoleen, rotuun ja uskontoon katsomatta. Järjestäjien tarkoituksena on hälventää "itserakkauteen" liittyviä ennakkoluuloja.

Itse voisin ehkä liittyä joukkoon jylhään, olis jotakin kokemustakin ;)

Niin ja nyt alkaa tv:ssä Salkkarit...meikäpoika rientää salkkarien lumoihin...

1 kommentti

Aboa

14.1.2008 20:00

Ja banaanikärpästen käyttäytymismalleistahan voidaan vetää suoria malleja ihmisten käytökseen. Tuntemattomassa sotilaassa Hietanen kertoo olevansa affena, mutta alkoholikäyttäytymisen valossa minä olen siis kärpänen.