• audinkopoika

Homouutisia tänään

Torstai ja toivoa täynnä sanotaan, mutta onko se kaikilla sitä.
Homouutisointi Suomessa muutamana päivänä on kiteytynyt paljon Sukupuolen korjausta tekevään Olli Aaltoon.

Aalto saa tukea sukupuolen korjauksen tehneeltä Hetti Rytsyltä, joka on Kuopiossa kaupunginvaltuutettu ja ehkä myös tulevan kaupunginhallituksen jäsen, koska oli vaaleissa Kuopion äänikuningatar.
" 1990-luvun alussa Rytsy lähti pohtimaan aivojen kertomaa tunnetta siitä, että hän on nainen. Itsetutkiskelun seurauksena hän lähti jatkamaan valitsemallaan tiellä ja hoidot alkoivat vuonna 1993. " kertoo Savon Sanomat tämä'npäiväisessä numerossa.
Historian ja yhteiskuntaopin lehtori, opintojenohjaaja Rytsy ihmettelee mikä nyt Aallosta tekisi huomonmman kirkkoherran. Niin ihmettelen minäkin.

Toinen uutinen STT välittämänä oli "Samaa sukupuolta olevan kanssa rekisteröidyssä parisuhteessa elävä ei voi toimia ortodoksipappina. Sen sijaan kirkon maallikkotyöntekijöiden kohdalla tämä on mahdollista, toteaa arkkipiispa Leo Kotimaa-lehdessä."
Sopii kysyä miksi? Ortodoksit muuttakoon käsitystään, tai ainakin isä Leo.

Iltalehti uutisoittee "Tytön synnyttänyt mies jälleen raskaana" tämän päivän Iltalehdessä"

"Kesäkuussa tytön synnyttänyt amerikkalainen Thomas Beatie, 34, odottaa jälleen lasta."
"Naiseksi syntynyt Beatie on käynyt osittaisessa sukupuolenkorjausleikkauksessa ja poistattanut rintansa, mutta hänellä on edelleen naisen sukupuolielimet.
Tieto uudesta raskaudesta tuli ilmi ABC-kanavan haastattelussa.
Beatie kertoi, ettei ole ottanut enempää testosteronihormonia ja että hän oli havainnut odottavansa jo toista lastaan leikkauksensa jälkeen.
Thomas ja hänen vaimonsa Nancy odottavat innolla uutta perheenjäsentä. "
Että sillai taas onnellinen perhetapahtuma tulossa.