• audinkopoika

Aamuhäirikkö ja facebook

Voihan simppeli, kuka opettais ihmisille, ettei kellekään pidä soittaa aamulla klo 6 aikaan. Yks tomppeli herätti minut siihen aikaan. Halusi kertoa mielipiteen yhestä "turhanpäiväisestä" asiasta.
Suututti niin paljon, etten saanut enään unta kaaliin. Nyt vieläkin hiukan vihainen sille tyypille. Ei ees lukeudu hyviin ystäviini, joille semmosen voiskin anteeksi antaa.

On aikoihin eletty...Usassa joku 16v teinipoika oli palkannut palkkamurhaajan tappamaan vanhempansa. Kuulemma ei saanut riittävästi kattoo telkkua tai pelata tietokonepelejä.

Vesa Keskinen on taas loukkaantunut rikosilmoituksesta, joka hänestä kesällä tehtiin. Syytettiin häntä raiskauksesta.
Nyt Keskinen teki sitten tutkintapyynnön silloisesta naisesta. Ainoa hankaluus asiassa on kun tutkinta-aineisto on julistettu salaiseksi. Minkähän vuoksi? Olisko kaapeissa luurankoja?

Pääministeri Vanhasella on ongelma. Hänen Ruotsin kielen taito on kehnoa. Ottaa kuulemma kielitunteja asian johosta.
Eilen kumminkin tiedotustilaisuudessa Ruotsin pääministerin Fredrik Reinfeldtin kanssa, Vanhanen puhui englantia, kun Ruotsin pääministeri kotikieltään ruotsia.
Mikseiköhän Vanhanen sitten voinu puhua suomea? Kai se nyt kumminkin hänellä on hanskassa ;)

Facebook sivuista on tullut yksi puhutuimmista sivuista. Julkkiksia siellä kuulemma hirviä määrä, niin että päät kolisee yhteen. Jopa Ylen johtajakin kuluttaa siellä päivisin aikaa. Voiskohan aijan käyttää paremmin, vaikka Ylen tekniikan kehittämiseen?
Onko ranneliikkeen porukalle tuo Facebook tuttu? Miulle se on sillai vieras tuttavuus, vaikka netissä oo aikas paljon surffannut.

5 kommenttia

pelsepuuppi

6.11.2007 14:36

facebook ainoa syy miksi lopetin opinnot, työnhaun ja katkaisin yhteyden ystäviin ja kavereihin todellisessa maailmassa.

stellagrrrl

6.11.2007 15:18

puuppi, heti pois ranneliikkeestä ja takaksin facebookiin! sinua on poketettu.

nimim. en edes kehtaa tunnustaa tunteja, joita vietän naamakirjassa...

Rokkihomo

6.11.2007 17:37

Hohhoijaa...
Adska, nämä kaksi on AINA siellä ja lisäksi AINA täällä ja silti molemmat tekee tahoillaan niitä "oikeitakin" juttuja. Siis kaikkia kolmea kunnolla.

Minä osallistun kaikkeen kolmeen puolitehoisesti.

Tapoja siis on. Facebookiin vaan, vaikkei sieltä meitä näillä nimillä löytyiskään. (Epidemianomaista on, että löytyy vaikka mitä muuta...)

mopsi22

6.11.2007 19:52

Täytyy myöntää, etten ole perehtynyt - enkä kyllä ajatellut perehtyäkään. On muutenkin liikaa mediariippuvainen netin ja tv:n kanssa. I prefer meeting my friends face to face :)

millikan

7.11.2007 13:31

Olenhan minäkin siellä...ja olisihan se tietty kiva tavata kavereita ihan tosimaailmassa mutta kun aika moneen on etäisyyttä useampi sata tai tuhat kilometriä...