• audinkopoika

Aaamu nihkeästi, heräteostoa ja pohdintoja

Tiistai

Aamu alkoi nihkeästi, ehkä johtui eilisestä pitkästä päivästä. Aamulla nukutti kovasti, mutta ylös oli noustava. Koneeni yskähteli kankeasti käyntiin.

Päivällä tuli käytyä hiukan asioilla ja katselin heräteostona kattovalaisinta. Olen haaveillu sellaisesta jo pitkään. Siis uudesta. Saisi olla kristallia tai edes sen tyyppistä muotoilua, jossa olisi monta pientä lamppua.
En ostanut vielä. Kierrellään ja katellaan vielä mieluisinta...

No pohdinnoissa ei vie minulle avautunut, et tarviiko niitä koppeja olla ns. homoravintolopissa. Itse en ole ikuna sellaista käyttänyt.
Mutta tiedän, että jossa se on, niin käyttöä on olluna.
Tarvii jatkaa pohdintoaj...

No pohdintoja myös on sitä, josko yrittäisi pikkuhiljaa vakiintua ja miten löytäsin sen vakkarin...

2 kommenttia

Ossi

25.3.2009 08:28

Olen seuraillut erään myyntiedustajana elantonsa hankkivan miehen toimintaa heterokundin puhemiehenä. Miten sitkeää taivuttelua tuo mies tekeekin ja kundi kiemurtelee vastapuolella. Tuskin mies saa vaivoistaan provikkaa, mutta varmasti hyvän mielen. Miten olisi jos homopojallakin olisi noin tehokas puhemies?

Jos minä olisin sinulle puhemiehenä, niin painottaisin sinun ahkeruuttasi. Moni anoppi ja appi olisi ylpeä tuollaisesta vävypojasta. ;)

Niin ne kopit ravintolassa. Kaapista ulos ja matkalla kahden miehen kaappiin. Aika outoa vanhalle ukolle, koska ennenvanhaan tuo tutustuminen tapahtui silmäpelillä. Lähempi kanssakäyminen tapahtui kumppanin asunnolla tai ulkona luonnossa.

audinkopoika

25.3.2009 12:27

Heh..puhemies eli välittäjä täs sais kyl joskus olla ;)