• audinkopoika

300 täynnä, pikavippejä ja kortilla pajatson peluuta

Tiistai menny sillai kiireellisesti, pikkuaskareita tehden. Tarvii hiukan ahertaa, jos aikos vaikka viikonlopuksi stadiin.
Tie vaikka siellä olis söpiksiä tiedos ;)

Kolmesataa ylitetty

Tää on si 301 blogikirjoitus ranneliikeen sivuil. En olisi uskonut näin tapahtuneen, noin 1v1kk siin on menny. Ei ihan joka päivä oo tullu kirjoitettua..alkuaikoina vähemmän hiukan.
Kiitos siit blokkaajille ja palautteen antajille, se on antanut intoa jatkaa blokin ylläpitoa omalta osaltani.

Kuluttajavirasto vie ensimmäistä kertaa pikavippiyhtiön markkinaoikeuteen.

Kuluttavirasto vaatii oikeutta kieltämään lainvastaisena pitämänsä toiminnan. Hetiluotto- ja Suoravippi-nimisiä lainoja myyvä yhtiö poikkeaa viraston mielestä muista vippiyhtiöistä siinä, että se tarjoaa tekstiviestivippejä myös yöaikaan.

Hyvä niin, koska itekin pidän touhua yöaikaan hiukan "hulluna", sillä silloin usein vaan humalas niit otetaan. Korotkin ovat vie hullun suuria..jopa parhaimmillaan satoja prosenteja...

Hedelmäpelejä voi kohta pelata pankkikortilla

Raha-automaattiyhdistyksen peliautomaatteja voi pian pelata pankkikortilla. Aamulehden mukaan Ray asentaa sirukorttien lukijoita peleihinsä vielä tämän kevään aikana.

Rahapelejä pääsee pelaamaan sirukortilla huhtikuun alusta. Kortinlukijat asennetaan Aamulehden mukaan aluksi suosituimpiin Jokeri-Pokeri-peleihin, myöhemmin mm. pajatsoon.

Maksuvälineiksi kelpaavat aluksi vain Visa Electron ja Osuuspankin Digiraha. Tulevaisuudessa lähes kaikki pääsevät pelaamaan ns. sähkörahalla. Luottokortti ei käy maksuvälineeksi.

On tää maailma menos hulluun suuntaan...rahat tarvis ryövätä het tililtä suoraan...
Nyt se sentään vaatii omia kolikoita...

2 kommenttia

sarita

5.3.2008 16:08

tuo "söpis" sana jota käytät kuulostaa niin kivalta :-)) jotenkin *söpöltä* :-))

audinkopoika

5.3.2008 16:34

Söpikset ovatkin ihanan söpöi ;)