• Joanna

You're the only one who makes me happy

hieman historiaa näin alkuun.

10.3. -07
"Ei se koskaan ole ollut vaikeaa myöntää omia tunteita itselleen, mutta ei tässä näin silti pitänyt käydä, että ihastun naiseen, varsinkaan sinuun, ystävään. Ei tällä tavalla, ei näissä olosuhteissa. Olet liian tärkeä, ja niin tietämätön tunteistani, en halua rikkoa mitään. Mitä ihmettä teen sinun kanssasi."

Mutta onneksi yritin. Nyt olen onnellisempi kuin koskaan. Saan olla kanssasi, saan luvallisesti pitää sinusta, vaikka sitten aivan liikaa. Tuntuu, että kukaan ei vain osaa iloita kanssamme, ympärillämme on harmaata ja vaivalloista. Ainoastaan sinun seurassasi osaan elää ja iloita. Tarvitsen sinut, en lääkkeitä enkä terapiaa.
ANGSTIA:(En jaksa ihmetteleviä ja uteliaita katseita, kun vain hipaisenkin sinua. Miksei ole paikkaa josssa olla rauhassa, huonetta, jonka voisi täyttää sillä iloisuudella ja välittämisellä, joka minussa on? En halua enää varoa puolestasi, suojella sinua katseilta ja ilkeiltä sanoilta, meistä puhutaan kumminkin.) Tyttöni on kaapissa, minä en. Ei toimi. Katsotaan nyt. *huoh*

OSTETAAN: piilopaikka ja valepuku.

3 kommenttia

martin

6.5.2007 11:53

Menestystä onneesi! Tervetuloa blogimaailmaamme!

audinkopoika

6.5.2007 17:51

Kyllä se siitä lutviutuu, elä ole niin malttamaton, vaikka se onkin joskus tuskallista.
Minunkin puolesta tervetuloa bloggaajien joukkoon:)
Itse olen aika uusi täällä kanssa, alle puolivuotta....silti olen viihtynyt näiden kanssa täällä;)

coco

7.5.2007 04:02

Anna aikaa!! Kaikkea hyvaa teille.