• Joanna

wanna have MY place

Blogia pukkaa.

Tuli vohdoin se kauan etsitty olo että haluan oman kämpän, itsenäistyä ja elää köyhää elämää. tässä pari vuotta vierähtänyt ihan tyytyväisenä kotona.

Kunhan nyt ton koulun saisin suoritettua. Pitäisi valmistua tässä keväällä, varmaan jää parista historian kurssista kiinni, kiitos tylsän opettajan, ei kiinnostanut käydä.

Sitten kun koulu olis ohi, sais tarpeeks tukia. Voisin pitää välivuoden ja tehdä töitä ja opetella elämään itsekseni. Mahdollinen viikonloppu-yötyöpaikka aukenee tässä, jos niikseen tulee, voisi olla mulle sopiva homma. 8)

Ainoa mutta on auto-hevonen yhdistelmä. Ilman autoa ei tallilla käynti onnistu, ilman hevosta en tarttis autoa. Hmph. Ehkä isi ostais? :) Hevostestanihan en luovu, sen verran tarpeellista terapiaa. Ja ne ihanat ihmiset jotka mua luotsaa tallilla ja muutenkin, oih, olen kuin vanhanajan kisälli, opettelen elämääkin siinä sivussa.
Talliyhteisö onkin ainut jolle en suuntautumistani ole ns. heti kättelyssä myöntänyt. Tämäkin ovi raottunee pian, yhdelle heistä jo kerroin erostani, kun kyseli exäni perään. Eipä asia vaivaa, ilmapiiri on sen tyylinen että kukin kertokoon asioita sen verran kuin haluaa. Ei kukaan pahemmin kysele, ainakaan liikaa.

Painoa on pudonnut 8 kiloa tässä parin kuukauden aikana, jotka tässä nyt on sekavasti mennyt. ja nyt on hormoonitkin sekaisin, maalari tuli taloon (kaverinin keksimä ihanan kuvaava kiertoilmaus) kymmenen päivää etuajassa... eikä ole mikään kiireinen, kestää jo toista viikkoa.... ja tämänkin bloggauksen kellonajasta voi varmasti päätellä unirytmistäni paljon. Olen tämän tytön takia valvonut öitä, mutta nyt kyllä ihan ilman "syytäkin" tulee öitä valvottua.

Chisu- Sama nainen<3<3<3

God is an astronaut - Coda