• Joanna

Ehkä elämä sittenkin jatkuu.

Oli pahin viikko pitkään aikaan. Terapian päättymisen sisäistäminen tuotti aika paljon tuskaa. Olin aika huonossa kunnossa koko viikon. Eilen sitten terapiassa käsittely vasta alkoi, ja helvetti että se tekee kipeää. On todella raskasta kokea menetyksiä toistensa perään. Se syö voimia paljon.

Onneksi sentään koulusta pääsin taas (ehkä) niskan päälle. Se helpottaa, kun on edes yksi stressinaihe vähemmän. Ja huomenna menen kahville kivan ihmisen kanssa! Toivon ainakin. Hän on todella kummallinen nuori nainen. En tiedä pidänkö häntä tyhmänä, ehkä vähäsen. Muuten oikein mukava. Puhuu ehkä välillä VÄHÄN liikaa, ja yleensä vain itsestään. Eikä osaa lopettaa. Katsotaan miten huomenna sujuu...

P.s. Tyttöystäväni on oikea unelma!

Aloitan ehkä jonkun nyrkkeilyntapaisen. Ehdotuksia otetaan avosylin vastaan, mikä laji olisi hyvä. Haluan kilpailla, vähän, ja käsilihakset. =) Kiitos! En sitten asu helsingissä, joten ei mitään "vain hesassa" juttuja.

5 kommenttia

sarita

17.1.2008 19:20

Mitään nyrkkeilyvinkkejä en voi antaa, mutta ajatuksena se tuntuisi olevan hyvä!
Toivottavasti suru hellittää, hyvä että sulla on tyttöystävä joka on sulle tärkeä.
Otsikko ainakin antaa toivoa tulevaan... kyllä se elämä aivan varmasti jatkuu ..
lämpimiä ajatuksia ja halailuja sulle paljon...

Splenetic

18.1.2008 19:03

Perusnyrkkeily sekä kickboxing/kuntonyrkkeily ovat aika yleisiä (jopa entisessä, pienessä kotikaupungissani on lajin harrastamin mahdollista!). Judo ja peruskarate ovat sitten seuraavia. Isommissa kaupungeissa löytyy tosiaan enemmän valinnanvaraa sen mukaan, kiinnostaako nyrkkien käyttö vaiko välineiden käyttö.

Tutustu asuinpaikkasi vaihtoehtoihin täällä: http://www.kamppailulajit.net/lajit/. Toivottavasti tärppää!

Joanna

22.1.2008 12:36

Kiitos näistä ideoista! Enköhän löydä jotain mukavaa...

Olli Stålström

22.3.2009 07:54

Moi Joanna,

Sulla on mielenkiintoinen blogi ja arvostan avoimuuttasi.

Haluaisin kysyä olisitko valmis kirjoittamaan artikkelin joko anonyymisti tai nimelläsi seuraavaan kirjaani, jossa käsitellään vapauttavasti sateenkaari-ihmisten saamaa terapiaa?

Tekijät (Yhteysliikkeen Liisa Tuovinen, Sexpon Jussi Nissinen ja minä) olemme kiinnostuneita hyvistä ja huonoista kokemuksista, joita hlbt-ihmisillä on ollut erilqisten ammattiauttajen kanssa.

Kirja on jo niin pitkällä, että lyhyt hoitokokemuksesi pitäisi saada huhtikuun loppuun mennessä. Se saa olla lyhyt (max. 5 sivua). Kertoisit miksi menit terapiaan, olitko avoin seksuaalisen suuntautumisesi suhteen ja oliko tällä mitään - myönteisiä tai kielteisiä - vaikutuksia itse terapian kulkuun? Suora sähköpostini on olli.stalstrom@pp.inet.fi

Olli Stålström

22.3.2009 07:55

P.S. Katsopa blogini Ollin Oppivuodet