NoDiva

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2006.

Arkinen aamu, yök.

...Vaikkei rutiineissa tosin mitään huonoakaan ole.
Tänään on jännä päivä, kulttuurihistorian tentti tiedossa ja luvut on jääneet todella vähälle, kun kaikki aika on mennyt nenän niistämiseen ja yleiseen pahoinvointiin. Pöh. No, onneksi on sellainen kultainen tapahtuma, kuin uusintatentti :D
Pää on ihan tyhjä, vaikka tuntuu että täynnä räkää se on. Harmi ettei siihen jää oikein kiinni mitään muistamisen arvoista.
Huomenna sitä taas saa lähteä maalle rentoutumaan, ja moikkaamaan rakkaita ystäviä siellä etelässä! Oman pupun kanssa leikitään kotia :D Mitähän siitäkin tulee. (luulen että armotonta köyrimistä) Hyvää tietysti, ei myö huonoja olla!
Mutta nyt, on aika heittää jakku niskaan ja vilkasta vielä peiliin että voi lähteä koululle. (Harjaakin varmaan täytyis tukalle näyttää)
Halintäyteistä päivää kaikille! :]


Raskas aamu

Huomenta vaan kaikki kaunokaiset. Terveiset täältä kuumehourailujen luvatusta maasta, sitkeää kurkkukipua liikkeellä. Olinpa sitten viikon pois koulusta, ja nyt on taas olo sen mukanen että pitää soittaa lääkärille taas, että pääsee näyttämään kitusiaan ja valittamaan kun niin koskee. Ja oi miten koskeekaan. Inhottavaa.
Elämä lienee noin muuten ihan mallillaan, mitä nyt satunnaisia heikkoja hetkiä on henkisestikin, ja lumet on melkein kaikki sulaneet pois :[
Innolla odottelen taas melkein koko viikon "talonmieslomaa" joulukuun alussa, kun pääsee maalle!
No mutta, sitä odotellessa, mahdollisimman monta halausta!


Tahdon sut mun petiin...

Ihanaa teini-corolla-poppia kaiuttimista, matkajuomaa kassissa ja kauhee kuume päällä! Matkakuume meinaan.
Tänään pääsee halaamaan rakasta ystävää, taidanpa rutistaa useamman kerran, kun se on niin kivaa!
Muistakaahan tekin tehdä niin, tulee hyvä mieli joka kestää pitkään!
Nyt, pitää tanssia.


IIk!

Perjantai! Tuo arkipäivistä odotetuin.
Nyt on niin kovat täpinät päällä, ettei meinaa housuissa pysyä. Nään tänään rakkaan ystävän jota en oo nähny moneen kuukauteen.. Ainakaan ihan näppituntumalla. (Ah, ihana internet ja webcamit)
Huh, ihan kuumottaa, saas nähdä miten sitä junassa malttaa pysyä paikoillaan, saati että pideltyä itsensä pois ravintolavaunusta :D
No mutta, tää täti lähtee tästä taas tallustelemaan kohti kaupunkia..
Muistakaahan olla kiltisti, ja hymyillä toisillenne!


Kurjaa!

Yksinään taas täällä pöllöilemässä, kukaan ei oo hereillä ja ulkonakin on niin kovin pimeää..
Kouluun pitää taas hetken päästä lähteä matkaamaan, kunhan tuo jalka nyt vaan kestäis kävelemistä kunnolla, onnistuin sen venäyttämään tiistaina.. Ei kiva.
Huh, tästä päivästä ko vielä selviää, ja huomenna ihan pari hassua tuntia velvollisuuksia, niin sit pääsee hyppäämää junaa kohti etelän seikkailuja! Beware pääkaupunkiseutu, täältä Diva taas tulee, monen viikon tauon jälkeen!
Hirveetä tärinää pistää päälle, näkee taas kaikki ystävät pitkästä aikaa, jännittää melkein.. Tai no, jännittää! Hihii.. :P
Jaahas, mutta nyt tää lähtee koulutuslaitokselle tärisemään, oikein mukavaa pikkupakkaspäivää ihan jokaiselle! Muistakaa halata!


Kauneimmista kaunein...

On ihmisen elo.
Hihii, näin aamusta on aina hassuja ajatuksia.
Viikonloppu meni paremmin ko uskalsin toivoa villeimmissä unelmissanikaan, ja nyt on asiat niin, ettei tää täti sitten kauaa sinkkumarkkinoilla viipynyt, vaan palattiin yhteen tämän, jo täällä blogissakin esille tuodun ihmisen kanssa.
Keskustelut ovat tuottaneet niin suurta hedelmää, ettei enää pitäisi ongelmia ilmetä, ainakaan sellaisessa mittakaavaassa mitä aikaisemmin. Viitaten nyt niihin mielen järkkymisiin.
Toinen nukkuu ja näyttää niin uskomattoman suloiselle että melkein tekis mieli suihin pistellä moinen pupu. :D
Taidanpa tosin säästellä nekin pureskelut illemmalle ja lähteä valumaan tästä ajoissa koululle..

Sais tulla vähän lisää lunta. Tai oikeestaan kunnolla lisää lunta, ja suojakelit, niin pääsis rakentamaan kaikkea kivaa! Ukkoja ja akkoja ja heppoja ja lyhtyjä ja muuta mukavaa..
Mutta, sitä odotellessa, nyt on taas jätettävä internetin ihmeellinen maailma ja vedettävä pipo korville!

Mukavaa pakkaspäivää kaikille!


Tytöt on kuin rantahiekkaa...

Nam.
Tänään on taas ollu hyvä päivä. Mitä nyt vähän morkkistaa ko rahaa on palanu älyttömissä määrin, mut eipähän kuitenka tullu ostettua mitän turhaa.(?! Niinpä! :D)
Olutta on kaapissa, sitä pitää vähän maistella tänään ja katsella maailmaa uusien linssien läpi..
Lunta on pihalla, ja paljon muuallakin, aivan ihanaa! Talvi tulee, kunhan noi nyt sulaa ensin pois, sitten sataa uutta, pysyvää lunta.. Talvi on ihmisen parasta aikaa, olen ehdottomasti sitä mieltä. :]
Jaahas, joku meinaa häiritä min rauhaa, pitää viihdyttää siis satunnaista kulkijaa.