muusan muminoita..

huono omatunto..

Kissaki haluis kovasti kirjottaa omat kuulumisensa, mut tuhmana ihmisenä en anna.. Mä muuten kirjotan tänne aina kaikkea muuta ku ilosena, no ehkä se onki tarkotus, purkaa ajatuksiaan ku harmittaa tai sit mä en vaan usein oo ilonen..

No täl hetkel mä ainaki oon tosi sekasin.. oon kovasti ihastunu yhteen, eikä meist kuitenkaan tuu koskaan ikinä mitään kummosta, mut se ei silti katoa mun elämästä. sit samal mul on pyöritykses muutamia, joita en osaa ottaa vakavasti ku ajattelen vaan sitä yhtä. ja sit kaiken lisäks viel antelen tutuilleni tiettyjä palveluita pientä korvausta vastaan..

siis minä, pieni ja herkkä, hylätty ja yksinäinen teen ittelleni hallaa sekottamalla pakkaa entisestään.. oi miksi?? ja kaikenlisäks mä voisin olla raskaana ja mul vois olla vaiks mitä tauteja.. ehkä mä nyt vähän liiottelen, mut silti tää rakkauden puute saa mut toimii tosi vastuuttomasti. mul ei oo ketään jonka takia huolehtisin ittestänikin paremmin. hyi millasen kuvan tätä lukevat musta saa, älkää antako sen häiritä, en mäkään anna..


väsyttää niin kovasti..

mä olin tänään taas ulkona kavereittan kaa.. ei seurannu mitään hyvää siitäkään. nyt yks tyttö nukkuu mun sohval, mut mitään kivaa ei tapahtunu..

en tajua miks ihmisten pitää niin helvetisti huolehtia imagoistaan ja kierrellä asioitten kaa.. mä haluun aina mennä suoraan jutun ytimeen, mut oon kai ainoa laatuani.. sit toiseks mua ei kiinnosta mitä muut on musta mieltä. otan sen itseasias kohteliaisuutena, jos joku pitää mua jotenki outona tai erikoisena. ainakaan en oo harmaata massaa..

mä oon taas niin nälkänen... lihan himo on valtaisa.. huomen ahdan itteeni suuren rullakebabin ja saan siit jotain seksuaalista nautintoa.. oih ruoka on parempaa ku seksi. ja sitä saa aina.


muusa rakastui taas elämään..

Ihanaa ku kevät ilmoittaa tulostaan ja sitä seuraa tietenki suomen kaunis kesä.. mä odotan kesältä lämpimiä öitä ja rannalla löhöämistä, mansikan poimintaa ja varpaillaan kävelyä..

kerranki oon täysin vapaa velvoitteista, eikä kevään tarvi tuntua ahdistavalta.. opiskelupaikka pitäis tietty hakea, mut muuten elän täysillä itselleni ja tässä hetkessä. tarvisin kyl töitä, mut en anna sen kummemmin vaivata mun mieltä. sen tiedän et seuraavan työpaikan on oltava miellyttävä et jaksan käydä siel..

oon tajunnu kans et ei kannata kiirehtiä rakkaudessakaan. se tulee kun on tullakseen. vaiks haluan kovasti tuntea voimakkaita tunteita rakkauden sarallaki, ni mun ei kuitenkaan tarvi rakastaa tai rakkauden ei tarvi johtaa mihinkään, se voi vaan olla tai olla olematta..


muusan muminoita..

tuli sitte tännekki kirjauduttua ku sain niin totaalisen tarpeeks miehistä taas vaihteeks.. mut ajattelin nyt sit ruveta ihan vakionaamaks tääl, toivottavasti kukaan ei pane pahitteeks.. oli ihan kumma olo ja päätin et teen jotain asial kerranki. oon pannu naista vaan kerran, mut aika usein, niinku viime yönäki, näen unta ja unelmoin naisista. ku heräsin tosi kiihottuneena ni ajattelin et pitäis taas saada kokea se sama uusiks.. oikeestaan haluisin pitkäst aikaa rakastua. enkä tiiä miltä tuntuu rakastua naiseen.. se on perseest etten oo kohdannu kuumia tyttöjä tarpeeks, vaiks asun niinki suures kaupungis ku turus.. no hyvää kannattaa odottaa.. huomen baariin taas, mut heterokavereitten kaa ja sellasiin paikkoihin, jois ei kauheesti mua miellyttäviä ihmisiä pyöri, et tilanteeseen ei oo tulossa muutosta ainakaan lähitulevaisuudes.. mut onhan mulla mun unelmat, oon niin yltiö romanttinen et oli taas tuttuun tapaan pakko kattoa satuhäät ja meidän häät ja haikailla.. harmi et satuhäät loppuu, millä mä nyt saan tyydytettyä mun häähimoni???