• muusa

huono omatunto..

Kissaki haluis kovasti kirjottaa omat kuulumisensa, mut tuhmana ihmisenä en anna.. Mä muuten kirjotan tänne aina kaikkea muuta ku ilosena, no ehkä se onki tarkotus, purkaa ajatuksiaan ku harmittaa tai sit mä en vaan usein oo ilonen..

No täl hetkel mä ainaki oon tosi sekasin.. oon kovasti ihastunu yhteen, eikä meist kuitenkaan tuu koskaan ikinä mitään kummosta, mut se ei silti katoa mun elämästä. sit samal mul on pyöritykses muutamia, joita en osaa ottaa vakavasti ku ajattelen vaan sitä yhtä. ja sit kaiken lisäks viel antelen tutuilleni tiettyjä palveluita pientä korvausta vastaan..

siis minä, pieni ja herkkä, hylätty ja yksinäinen teen ittelleni hallaa sekottamalla pakkaa entisestään.. oi miksi?? ja kaikenlisäks mä voisin olla raskaana ja mul vois olla vaiks mitä tauteja.. ehkä mä nyt vähän liiottelen, mut silti tää rakkauden puute saa mut toimii tosi vastuuttomasti. mul ei oo ketään jonka takia huolehtisin ittestänikin paremmin. hyi millasen kuvan tätä lukevat musta saa, älkää antako sen häiritä, en mäkään anna..