Miso

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2012.
Seuraava

I love cats. I love every kind of cat II

Chitzkoi on meidän n. 15 viikkonen kissanpentu. Tyttö sukupuoleltaan.

Otettiin tyttökissa sen takia koska mietittiin, että jokaisessa taloudessa pitäis olla ainakin yks ämmä. Ja koska meidän edellinen "ämmä" tiitu kuoli, otettiin sitte tilalle toinen "ämmä".

Chitzkoi on todella kiva kissa. Todella, todella, TODELLA sosiaalinen. Se ei yhtään ujostele eikä mitää. Chitzkoi tykkää leikkiä todella paljon.

Chitzkoi on myös leimautunut muhun ja Sakuun oikein kovasti. Joskus jos ollaan pari päivää poissa kotoa, Chitzkoi juoksee meitä vastaan miukuen kun tullaan takaisin. Sitten se on seuraavan viikon sillai et jos mennään parvekkeelle tupakalle niin Chitzkoi miukuu parvekkeen oven takana koko ajan : )

Chitzkoi on samantyyppinen luonteeltaan kuin tiitu, mutta energisempänä versiona. Voin sanoa: Chitzkoi on yksi mun elämän tärkeimmistä naisista <3 : D


I love cats. I love every kind of cat I

Teen kolme kissapostausta, tämä olkoon eka osa : D

Tuossa kuvassa alhaalla on meidän entinen kissa Tiitu (a.k.a. Tiitiainen, Turts, Turtsippa...).
Tiitu kuoli tässä pari kuukautta sitten, koska sillä oli pahasti kasvaimia mahassa, joten se jouduttiin sitten lopettamaan. Tiitu kyllä olikin jo about 13 vuotta vanha, joten lähtö sillä olisi ollut muutenkin varmaan lähellä, kasvaimia tai ei.

Tiitu oli tooosi rauhallinen kissa. Se ei leikkinyt paljon koskaan. Sillon kun se leikki, se leikki ehkä 10 sekunttia ja lopetti leikkimisen : D
Se nukkui suurimman osan päivästä (liekö vanhuuden vaiko kasvaimien syytä?). Silloin kun se ei nukkunut, se söi.

Tiitu söi todella paljon, varmaan kaksinkertaisen määrän tavalliseen kissaan verrattuna, mutta siltikin se oli todella pienikokoinen ja laiha (taas: kasvaimet tai vanhuus).

Todella fiksu kissa se oli. Oppi paljon temppuja, käsittämättömiä asioitakin se välillä teki (ja mitä tahansa ruoan eteen...).

Aivan jäi ikävä sitä kissaa.

Tiitu oli siis Sakun kissa. Kun muutettiin omaan kämppään otettiin Tiitu mukaan (tietenkin!), mutta ei se kovin kauaa tää meidän kämpillä sitten ollutkaan. Parin viikon jälkeen se vietiin eläinlääkärille huonovointisuuden takia. Siellä sitten sanottiin kasvaimista, Tiitu pitäis lopettaa. Ei se vissiin kärsiny phasti, eikä ollu kipuja, mutta kipua ja kärsimystä olis kuulemma ollut tulossa. Jo se ettei se oikeastaan saanut kunnolla syötyä, koska mahalaukku täynnä kasvaimia.

Tiitun kuva onki kunniapaikalla meidän seinällä : )


If I can't be beautiful, I'd rather just die

Toinen vuosi Prideissä! Hienosti meni, eikä saatu kananmunasta päähän :d
Sade rikko tunnelmaa vähäsen, ja sen takia lähdettiinki pois puistosta.
Meitä oli siis kolme ihmistä tänä vuonna prideissä: Minä ja Saku ja lesboystävämme Kati (joka oli myös kuskina). Ja Sakun veljen luona oltiin yöpymässä vuosaaressa.
Prideissä näin pitkästä aikaa mun tädin, sen naisystävän ja niiden pikkusen vauvan (jota en oikeastaan nähny, koska se nukkui vaunuissa).
Mutta HGT-porukan kanssa istuskeltiin sateenkaarilipun alla ja juotiin Väkevää päärynäviiniä.

+ Sunnuntaina (tänään) käytiin särkänniemessäkin paluumatkalla. Särkänniemessä viihdyttiin sellanen 5-6 h. Tulikuumalla autolla paluumatka xd

Parkanossa pysähdyttiin vielä Katin perheen mökillä tupakalla. Tarkoitus oli mennä uimaan, mutta rupes tuulemaan ja ilma oli viilentyny, joten eipä mentykää.

Kaikenkaikkiaan hyvät pridet oli : D On kyllä tosin semmonen fiilis, ettei tee mieli mennä piiiiitkääään aikaaan helsinkiin.


Seuraava