• Miso

I love cats. I love every kind of cat I

Teen kolme kissapostausta, tämä olkoon eka osa : D

Tuossa kuvassa alhaalla on meidän entinen kissa Tiitu (a.k.a. Tiitiainen, Turts, Turtsippa...).
Tiitu kuoli tässä pari kuukautta sitten, koska sillä oli pahasti kasvaimia mahassa, joten se jouduttiin sitten lopettamaan. Tiitu kyllä olikin jo about 13 vuotta vanha, joten lähtö sillä olisi ollut muutenkin varmaan lähellä, kasvaimia tai ei.

Tiitu oli tooosi rauhallinen kissa. Se ei leikkinyt paljon koskaan. Sillon kun se leikki, se leikki ehkä 10 sekunttia ja lopetti leikkimisen : D
Se nukkui suurimman osan päivästä (liekö vanhuuden vaiko kasvaimien syytä?). Silloin kun se ei nukkunut, se söi.

Tiitu söi todella paljon, varmaan kaksinkertaisen määrän tavalliseen kissaan verrattuna, mutta siltikin se oli todella pienikokoinen ja laiha (taas: kasvaimet tai vanhuus).

Todella fiksu kissa se oli. Oppi paljon temppuja, käsittämättömiä asioitakin se välillä teki (ja mitä tahansa ruoan eteen...).

Aivan jäi ikävä sitä kissaa.

Tiitu oli siis Sakun kissa. Kun muutettiin omaan kämppään otettiin Tiitu mukaan (tietenkin!), mutta ei se kovin kauaa tää meidän kämpillä sitten ollutkaan. Parin viikon jälkeen se vietiin eläinlääkärille huonovointisuuden takia. Siellä sitten sanottiin kasvaimista, Tiitu pitäis lopettaa. Ei se vissiin kärsiny phasti, eikä ollu kipuja, mutta kipua ja kärsimystä olis kuulemma ollut tulossa. Jo se ettei se oikeastaan saanut kunnolla syötyä, koska mahalaukku täynnä kasvaimia.

Tiitun kuva onki kunniapaikalla meidän seinällä : )