• svar

Miksi? osa 2 + Toivoton tapaus osa 2

Äh… Mä oon onnistunut taas ihastumaan yhteen ihmiseen. Ainakin silleen vähäsen ;)… Ja mä rupesin miettimään. Mä en uskaltaisi kertoa edes vastakkaista sukupuolta olevalle, että tykkään siitä. Miten ihmeessä mä ikinä uskaltaisin kertoa jollekin tytölle, jonka suuntautumisesta mulla ei oo tietoa, että tykkään siitä? Tarkoitan siis sitä, että vastakkaisen sukupuolen kohdalla se olisi jotenkin ”sosiaalisesti hyväksyttävämpää” ja olisi suurempi todennäköisyys että mä oon edes oikeeta sukupuolta, vaikken muuten sille ihmiselle kelpaisikaan…

Mutta en tosiaan tähän päivään mennessä ole ikinä uskaltanut ketään lähestyä ja pelkään että jatkossakin on niin. Ajattelen vaan sitä elinikäistä häpeää, jonka saan KUN mut torjutaan. Että olinpas tyhmä. Ja sitä, että se ihminen ajattelee, että onpas tolla suuret luulot itsestään!

Odotan, että joku lähestyy mua. Eipä ole tapahtunut tähän mennessä… Tuskin tapahtuu jatkossakaan siis…Eli mä saan olla koko elämäni yksin, mukavaa :(

Siitä ihastuksesta vielä (siis tästä myöhemmästä...). En siis tiedä sen tytön suuntautumista, mutta eiköhän se hetero ole. Miksi ei olisi, kun mä kerran siihen olen ihastunut?!? Mut toisaalta mietin, että eihän mullakaan lue otsassa että TYKKÄÄN TYTÖISTÄ enkä ainakaan omasta mielestäni vastaa mitään stereotyyppiä lepakosta.
Kauheeta teiniangstivuodatusta. Ja ikäähän oli…? (saa arvata jos haluu;)...)

2 kommenttia

Iinu

11.10.2006 16:49

Samojen ongelmien kanssa painitaan myös täällä! Bileissä olin lauantaina ja kaveri käski yhden tuttunsa (tai sanoi) lähtekää tanssimaan, mulle ja sille tytölle, vaikka sen sisko (hetero) oli lähössä pois. Silti se lähti tanssimaan, nopeita. Sitten alko hitaat ja en uskaltanu pyytää sitä tanssimaan!!!! Kamalaa! Vaikka oishan se voinukin lähtee.. mutta en kestä pakkeja, siksi en ole KOSKAAN edes yrittänyt. Odotan että minua isketään, minua pyydetään jne. En uskaltanut, vaikka toisaalta mitä sitten jos ei ois lähteny, enhän mä ois kosinu sitä ;) mut silti.. ymmärrän täysin mitä tarkotat!

svar

12.10.2006 14:44

Kiitos kommentista, Iinu:) Meidän pitäisi molempien vähän rohkistua:)