• svar

Ärsytys

Olen viime aikoina huomannut usein ärsyyntyväni siitä, että läheiseni luulevat tietävänsä vointini paremmin kuin minä itse. ”Sähän oot voinut taas paremmin”- kommenttiin tekisi mieli vastata, että ”Kiitos tiedosta! Mistäs ton tiedon oot hankkinut?”. Osuuhan arvaus joskus oikeaankin, mutta ei aina. Tämä on kyllä aika huono syy ärsyyntyä, myönnän sen. Ehkä minun pitäisi ärsyyntyä itselleni siitä, ettei minusta aina näy, mikä vointini on. Mutta ehkä enemmän kuin pieleen menneet arvaukset, minua ärsyttää nimenomaan se, että joku luulee tietävänsä (paremmin kuin minä itse) että kuinka minä voin tai olen voinut.

Vielä enemmän minua ärsyttää se, että muut luulevat tietävänsä millainen olen (taas paremmin kuin minä itse tiedän). Jos en osukaan siihen minulle varattuun muottiin niin vikahan on tietysti minussa (yritän olla jotain mitä en ole) eikä siinä muotissa…

(olenko ainut, jonka mielestä tosta kulmassa olevasta kuvasta ei tuu mieleen närkästynyt vaan ennemminkin kujeileva tai iloinen?)

5 kommenttia

sleepygay

4.12.2006 22:30

"olenko ainut, jonka mielestä tosta kulmassa olevasta kuvasta ei tuu mieleen närkästynyt vaan ennemminkin kujeileva tai iloinen?" Et ole ainut. Siksi pyrinkin välttämään tuon hymiön käyttöä.

kesäpoika

4.12.2006 22:35

Mulle tulee mieleen vähän nenäkäs, ylimielinen hymy tosta hymiöstä, just sellanen kujeileva. :)

Kaikkein pahinta on se, kun ihmiset kuvittelee tietävänsä toisen mielipiteetkin paremmin kuin se itse.. :D Ja selitä siinä sitten, että en mä noin ajattele yhtään, ja toiset vaan väittää vastaan.. xD Ne on niin viisaita.

svar

5.12.2006 16:19

No hyvä, etten oo ainut:) Ja kiitos kommenteista:)

martin

5.12.2006 19:11

Bästa svar! Nej, Du är inte den enda

svar

5.12.2006 22:08

Tack martin! Bra att veta att jag inte är ensam med mina tankar :)