mamboducks blog 2000 :3

duracell me

elikkä kaikille nyt tärkeä vinkki. onnistuminen ruokkii onnistumista ja tehdyt työt ruokkivat eteenpäin. Elikkä niinsanottu upward spiralin tavoitteleminen on aina hyvästä ja jos haluaa todella tehdä asioiden eteen jotain niin syömällä kofeiinitabletteja noin 2-6 voi saavuttaa hyperaktiivisen morkkistilan jolloin on lähes pakko tehdä asioille jotain että omatunto korjaantuu. Tämä on oikeastaan vaan hyvä asia. itse otin aamulla ja tähän mennessä on tehty rästitehtävät, luettu kirjaston myöhässä olevat kirjat jotka kohta palautan. tiskit pesty ja pesukone pauhaa. Suosittelen kaikille lämpimästi jotka ovat jollain tavalla jämähtäneet. Yöunet eivät katoa jos ne ottaa n. 12:00 päivällä niin vaikutus on illalla oikeastaan erittäin väsynyt koko päivän juoksemisesta. muhiin piristeisiin ei kannata koskea. niistä seuraa vain ongelmia. helpotuskin alkaa olla jo suuri kun alkaa saavuttaa vihdoin ja viimein maaliviivaa tässä opiskelussa ja kaikki näyttää olevan todella hyvin! Myös kirjoittajille kofeiinitabletit voivat välillä olla ihan hyviä koska silloin ei tule niinkään ajateltua mitä kirjoittaa vaan on vain pakko kirjoittaa jotain, eli suomeksi myös pientä alitajunnan mylläyästä joka on vain ja ainoastaan hyväksy. no mutta se siitä jorinasta, pakko lopettaa kirjoittaminen tähän kosk muuten en lopettaisi sitä koskaan joten viettäkää oikein energinen ja katiivinen päivä! 8)


paluu maan päälle ja arkeen

tätä päivää ei voi kuvastaa millään muulla kuin kuudella sanalla: "everyhting went better than expected". Paluu sekavasta ja vastuuttomasta lomasta tapahtui yllättävän kivuttomasti. Mitään suurempia mullistuksia ei tapahtunut paitsi, että nyt kun on nälkä niin maksalaatikko on syväjäässä. Kevät tuntuu olevan todella lähellä ja maanisuus sen kun kasvaa. Jokainen viemäriin tippuva vesipisara on 10 lumihiutaletta pois kaduilta. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja radio soittaa juuri niitä biisejä mitä haluat. Onko maanisuus loppupeleissä niin paha asia? jos sen osaa katkaista sopivan ajoissa niin omasta mielestä kyllä. Tätä yritetään hoitaa pois jopa lääkkeillä, mutta hallinta lähtee aina omasta itsestään. Välillä menee lujaa ja välillä ei. Niinhän sen kuuluukin mennä. On tietenkin oma päätös, että antaako maanisuuden mennä niin pitkälle että romahtaessa sieltä alas tulee viimeinen rasti. Miksi ei siis nauttisi "kevään" tulosta vaikka se luultavasti onkin vielä helvetin kaukana. nollakelit, lumen sulaminen ja auringon paiste riittävät vakuuttamaan minut kevään tulosta. Oli myös todella viisasta ostaa hyvät kuulokkeet jotta jaksaa kuunnella radiota mp3-spoittimesta kaikki tylsät matkat. Suosittelen kaikille lämpimästi radion kuuntelemista. valitse kanava ja jo viikon päästä olet päässyt mukaan kuviin. omat suosikit ovat voice & ylex3m. mambo recommends. illalla teatteriin ja väliajalla parit pitkät bisset. viettäkää kaikki siis mukava maanantai!


tuttu ja turvallinen itsensä kidutus :)

edellistä kirjoitusta jatkaen. Automatkalla niinsanottu "matkalla sähkötuoliin fiilis" katosi kuin pierun saharaan kun muisti että kaikki opiskeluasiat ovat pahasti rästissä. samantien katosi kaikki muut ongelmat päihteistä ihmissuhteista jne. Ei muuten ahdista enään kun joutuu niska limassa kirjoittamaan ties mitä turhaa. Näköjään ainoa ongelmien ratkaisu ovat uudet ongelmat koska vanhat unohtuvat samantien. Tämä on toiminut ennenkin suuremmisskain mittakaavoissa. Esimerkiksi maailmanlaajuinen otsonikato-ongelma katosi samantien kun paskamyrsky ilmastonmuutoksesta alkoi. Niin se näköjään menee kaikessa muussakin.
Vielä jauhamista siitä että miksi ihmeessä yle x3m radiokanavalta tulee metalli/hevimusaa sunnuntai ja maanantai iltaisin? eikös sillon juuri pitäisi tulla jotain rauhallista ja mukavaa, että voi makoilla sängynpohjalla ja rauhoittua siinä samalla. anyone? Ja kyllä kuuntelen yle x3m mutta en ole ruotsalainen tai edes suomenruotsalainen. sitä on vain kiva kuunnella! 8) noh takaisin ahertamisen pariin -> viettäkää mukava sunnuntai-ilta!


im really really fucked now!

noniin elikkä tipaton tammikuu on tyritty, kaikki asiat rästissä ja armottomaan arkeen on enää 14 tuntia. 3 viikon juhlimisputki ja vastuuttomuusputki kostautuu miljoonien galaksien voimalla juuri nyt. tavarat pakkaamatta ja progikset tekemättä. tranquilizers ei auta mitenkään tähän asiaan. sen minkä taakse jätti löytyi edestä vittumaisempana kuin koskaan. olo onn kuin reindeerspottingin Janilla kun 4 viikon ulkomaanmatka ja tekken putki päättyy seinään ja paluu helvettiin on alle vuorokauden päässä. mitä pitäisi tehdä? vetää naamari täyteen kofeiinitabletteja ja alkaa morkkiksen saattelemana puskea töitä asioiden eteen kuin kiinalainen työnarkomaani? sairasloma ei auttaisi asiaan mitään ja olo on kuin olisi tipahtanu taivaalta. Joululoma meni lujempaa kuin koskaan ja sen ei todellakaan olisi pitänyt. olisi pitänyt ladata akkuja jne. mutta kuten jo aikaisemmassa kirjoituksesani sanoin: "talven tunnelmallisuus ja rauhallisuus on paskaa". noh ei kai siinä auta muu kun kerätä kamat ja kaikki roina kasaan ja lähteä valumaan lentokentän vierestä kotiin päin. luojan kiitos sataa edes vettä. että tietää varmasti kevään olevan tulessa. myös huoneesta kerättävä roskaruokaboxit, tyhjät bissepullot, rizzlat jne. jne. lisko niskassa niin ku cobaltin kuusikymppinen, jesse james helsinki vantaa kiittää ja kuittaa! huomenna lisää jos selviän tästä!


tipaton tammikuu 2011

kuinka helpolta kuulostaakaan olla juomatta yksi kuukausi. niin lyhyt aika ihmisen elämässä. Silti tässä iässä ja ihmisten painostuksessa se on todella hankalaa. muutenkin joululoman guosiputken jälkeen ei haittaisi yhtään jatkaa. Suurin ongelma on varmasti niinsanotut "pakolliset tapahtumat". mikä helvetti siinä aina, kun jollain on synttärit, TJ0, koiran nimipäivät jne. niin tulee kommenttia tyyliin: "et sä voi skiapata tätä tilaisuutta". ei oikeastaan huvittaisi juoda yhtään kun muutenkin on jo tarpeeksi perseestä jumittaa kotona sunnuntaisin tai torstaisin. Aluksi kuulostaa todella hyvältä olla kuukausi selvinpäin ja tehdä kaikkea kivaa mahdollista mitä voi tehdä selvinpäin, mutta mitä 99% kavereista tekee viikonloppuna. Juo.
Sitten on tämä toinen puolisko joka turvautuu vaihtoehtomyrkkyihin tipattoman aikana. "Enpä juonu yhtään kuukauteen mutta vedin kaiken pameista sieniin ja toluun". Loppupeleissä tuosta ei jäänyt mitään käteen. Pelkkä itsensä kusetuksen maku suussa ja +4kg eli jäi käytännössä paskin fiilis terveysintoilusta. Joten ehkä on vain aika ottaa vastuuta ja olla selvinpäin kokonaan. Harmi vaan että ilma on synkkä ja perseestä. Julkiset liikennevälineet kulkevat nihkeästi ja autolla ajaminen vaatii vähintään 7000euron vuositulot. Luultavasti aika myydä auto pois ja ostaa vaikka polkupyörä. noh. nauttikaa tipattomasta tammikuusta jos pidätte sen. itse yritän ainakin d:


babylon parking 24h

on asioita jotka pitäisi vaan unohtaa ja sitten on asioita joita ei saisi unohtaa. kuka senkin nyt meni keksimään. esimerkiksi vittumainen kaveri on hyvä unohtaa ja ja kaverien synttäreitä ei kannata unohtaa. paras vinkki minulta on esimerkiksi parkkisakko tyylisten vittumaisten asioiden nopeasti alta pois hoitaminen, etteivät ne jää kummittelemaan. Tosin kannattaa varmistaa 2 kertaa maksaneensa sakon ennen kun purkaa raivonsa repimällä sakkolapun / polttamalla että sen voi sitten oikeasti maksaa kun karhunkirje pamahtaa joululahjaksi postiluukusta. ja myös hyvä vinkki elämään on vihainen ja hämmentynyt äänensäv kun soittaa perintätoimistoon: "en mä oo mitään h****tin parkkisakkoa saanu missään vaiheessa". Tämä kirjoitus siis liittyy kaikkeen yksityiseen. Parhaita esimerkkejä ovat yksityiset parkkisakkofirmat. vanhan liiton pysäköinninvalvonta oli sitä, että vahdittiin ettei autoja ole parkkeerattu vaarallisesti tai liian laittomasti. Nykyään tarkoitus on sakottaa jokaikista autoa joka on millimetrinkin pois ruudusta tai parkkipaikalla jossa on miljoona tyhjää paikkaa. ennen kukaan ei jaksanut sakottaa paikoista johon oli parkkeerattu niin ettei se haitannut ketään. Mutta raha ratkaisee niin nyt sitten sakotetaan niistäkin. Hvä esimerkki on espoon tapiolassa missä ei ole ainuttakaan maksutonta parkkipaikkaa. Tämä koko kaupunginosa on oikea mekka yksityisille parkkifirmoille. tapiolan sakotus hoidetaan useamman eri parkkifirman toimesta ja raha virtaa. Tulee kohta halvemmaksi ostaa oma parkkipaikka jokaisesta kaupunginosasta ettei tarvitse maksaa 1€/30min parkkeeraamisesta. maailma menee koko ajan huonompaan suuntaan kun annetaan tilaisuuksia nyhtää rahaa muilta ihmisiltä. Ihmiskunta kieroutuu vain entisestään.


talven hienous ja talven loppumisen hienous

elikkä aamu alkoi todella pöhnäisesti ja jumalattoman painajaisputken saattelemana joten olo on mitä parhain je tekisi mieli vain lyödä pää takaisin tyynyyn ja vetää peitto korville. no can do! 4 aktiviisita lukijaani odottavat odottavat jorinoitani joten niitä täytyy heille antaa. Aamu alkoi myös hyvin sen takia, että kirjoitin viime yönä valmiiksi hienon ja syvällisen tekstin, jotta voisin julkaista sen aamulla. Kuinkas sitten kävikään? unohdin laittaa raksin kohtaan: "vakuutan kirjoittaneeni tämän tekstin itse" ja PUFF koko kirjoitus katosi kuolleiden ja clearattujen tekstien taivaaseen dev/nulliin. Tässä sitä nyt istutaan ja kirjoitetaan + yritetään jahkailla mitä eilen tulikaan kirjoitettua.
No tänään luultavasti jauhetaan ihmisten mielikuvista. Mistä ihmiset onnistuvat taikomaan näitä mahtavia ja romantisoituja mielikuvia ties mistä. Jokaikinen syksy miljoonat suomalaiset odottavat innolla talvea. ihan totta, talvea. Mikä siinä on niin odottamisen arvoista? Vastaus on yksinkertainen: joka kesän aikana ihminen kerkeää unohtaa tämän karmean kylmän, pimeän ja vituttavan vuodenajan. Tilalle aivoihin tulee postikorttimainen kuva jostain saatanan lapinamatka tyylisestä tunturimaisemasta. Yleensä nämä pilvilinnat romahtavat noin 2 viikkoa lumien tulon jälkeen kun pimeys saa aikaan sen, että tekee mieli tunkea xanoreilla täytetty haulikko suuhun ja vetää liipaisimesta. Silti jokaikinen syksy tämä tapahtuu.
Toinen luultavasti yleisin talveen liittyvä mielikuva on, että voi rauhassa makoilla kynttilänvalossa seurustelukumppanin kanssa. Taas kerran pilvilinnat romahtavat viimeistään siinä vaiheessa, kun tajuaa ettei sitä voi tehdä neljää kuukautta putkeen. viimeinen naula arkkuun on huomata, että seisoo vieläkin sinkkuna asemalla venaamassa niitä prrrrkeleeen veeärrän junia jotka ovat minimissään 8 minuuttia myöhässä. Noh jokaisella on omat mielipiteensä ja älkää ottako tätä kirjoitusta liian vakavasti. Kaikki löytävät talvesta jotain hienoa ja minun kohdalla se on, että nyt päivä pitenee koko ajan ja kevät lähestyy! Lämpötilakin on tippunut jo melkein 15c astetta niin kevät here i come! 8)


pölähdys

tipahdin tähän tuolille yhtäkkia kirjoittamaan. olo on suhteellisen maaninen ja kofeiinihuuruinen joten luultavasti tätä alkujorinaa kirjoittaessa keksin aiheen tälle blogille. nojoo ehkä vain inisen siitä että mikä ihmisiä vaivaan kun tehdään blogeja jostain helvetin laulun sanoista etc.etc. copypaste paskalla haaskataan lukijoiden aikaa ja niiden blogaajien kahvilla myrkytettyjä hermosoluja jotka oikeasti haluasivat asiansa esille. juuri kun olet kirjoittanut elämäsi hienoimman ja syvällisimmän kirjoituksen niin joku saatnan jonipetteri tulee ja blokkaa sen postaamalla jenni vartiaisen missä muruseni on biisin sanat. jotenkin tämä jäkätykseni alkaa kuulostaa oman pääni sisällä pasi viherahomaiselta inisemiseltä joten ehkä on aika lopettaa skrivaaminen. mutta anyway pointtina for ya all, että panostakaa niihin blogeihin ja copypasteritarit joutvat hirteen! mambo kiittää kuittaa ja painuu nukkumaan!


what a delightful hangover!

nyt kun jysäri iskee miljoonien galaksien voimalla ja puuhapete + koko kööri jyskyttää pään sisällä on hyvä alkaa miettiä tulevan vuoden parannuksia. ainakin voi yrittää. vaikka tällä hetkellä päässä liikkuu korkeintaan silmät niin on pakko yrittää keksiä jotain syvällistä. 07:00 nukkumaan meneminen vaikuttaa varmasti mukavasti unirytmiin jne jne. ja sitten takaisin itse asiaan. eli uudenvuodenlupaukseni on vähentää päihteidenkäyttöä ja olla enemmän ihmisten kanssa tekemisissä. tuskin tulee olemaan vaikeaa sillä motivaatio on korkealla. suosittelen tätä myös kaikille muille lämpimästi!

on todella mukava yrittää kirjoittaa kun ajatus katkeaa noin 5 sekunnin välein ja ajatus karkaa 10 sekunnin välein kananugetteihin ja valkosipulidippiin. kotimatkan kohokohta eli jäähilejuoman ostaminenkin kariutui koska kauppakeskus myyrmanni ei perkele ollu auki. ja kaikille jysäristä tällä hetkellä kärsiville tuhannen taalan neuvo! veden juonnilla tulee vain vatsa täyteen, huono olo ja suussa oleva jano ei lähde mihinkään mutta jäähilejuoma poistaa janon saman tien! 8) ja jättäkää ne diapamit ja aspiriinit kaappiin ja menkää uimaan <: päätän tämän tähän ja toivotan vielä kaikille hyvää uuttavuotta!


sayonara xmas - welcome 2011

uusivuosi on ihan siedettävä juhla kaaottisesta menostaan huolimatta ja baarien kilometrien jonoista. jokseenkin silti sellainen fiilis että erittäin sekavan ja päihteidentäyteisen joululoman jälkeen tekisi mieli jo aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä. koska sen uuden nousun hankkiminen on nyt yhtä ajankohtasta ku wikileaks ja ei niillä mielialalääkkeillä pötkitä yhtään mihinkään. suurin valo tunnelin päässä on satavarmasti päivän pituus joka alkaa kasvaa pikkuhiljaa. ei tätä pimeyttä nyt hullukaan jaksa yli 2 kuukautta pidempään.
myös aika hankkiutua tietyistä ihmistä eroon koska vitut niistä jotka seisoo sun tiellä. ennen joululomaa odotti innolla kuinka voi olla hyvällä omatunnolla niin tutkalla kun ihminen voi olla ettei tarvitse kestää joulun paskamyrskyä mutta väärin meni. häiriköinnin ja sohvan läpi vajoamisen sijaan olisi voinut tehdä oikeasti jotain mahtavaa ja jahdata unelmiaan ja toetuttaa kaiken mitä ikinä on halunnut mutta ei. ehkä on siis aika lopettaa perinteiset guosijoulut ja lähteä vaikka joulunajaksi vittuun suomesta jos ei pää kestä täällä.
excellent choice sir! tekisi mieli jo aloittaa mutta kai se uusivuosi on vielä vedettävä kuuppa jumiin että vuosi 2011 voi alkaa megalodoonisella morkkiksella ja muutoksenhalulla johon sitekämpikin sissi kyllästyy viimeistään helmikuuhun mennessä. se joka päätti että joulu on ylenpalttisen orgiasyömisen juhla pitäisi kuristaa ja hakata. eihän siinä kasva kuin vitutus ja närästys. Tämä angstinen blogi on tämän vuoden viimeinen ja ylihuomenna blogien taso alkaa muuttua valoisammaksi ja iloisemmaksi kun kantsun ostarin joulukuusi käydään kaatamassa ja loputkin jouluruuat voi heittää hyvällä omatunnolla naapurin bemarin päälle. elikkä screw you joulunpyhät sillä year 2011 is is coming! nähdään parin päivän päästä ja kaikille megalodoonisen mahtavaa uuttavuotta mitä ikinä teettekään!