Lebacon lætinææ

Odotamme ummetusta

Vittumaisuus on luultavasti vain yksi Rasittavan Kitisijän ongelmista, mutta yhtäkaikki vakavassa ristiriidassa normaalin kestokyvyn kanssa. Minusta Henkilön jatkuva kitinä on sieltä ja syvältä! Pitäisi lopettaa ja heti. Voihan ulostettakin pidättää pitkiäkin aikoja; miksei Kitisevä Henkilö hiljene koskaan?


Ansaittu leivonnainen

Tänään olemme jälleen saaneet Kitisevältä Henkilöltä runsain mitoin aineksia HP-kakkuun.

HP-kakku
Ainekset

* 200 g voita tai margariinia
* 2 dl sokeria
* 3 munaa
* 4 dl vehnäjauhoja
* 1 tl leivinjauhetta
* 1 dl kermaa tai maitoa
* 2 rkl HP:aa
* 1 rkl vaniljasokeria tai 1 sitruunan raastettu kuori

Valmistusohje

Voitele ja jauhota pitkulainen vuoka. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan sekoittaen. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Ota toiseen kulhoon 1/3 taikinasta ja sekoita siihen HP. Mausta loput taikinasta vaniljasokerilla tai sitruunan tai appelsiinin kuorella.

Laita puolet vaaleasta taikinasta vuokaan. Sen jälkeen HP-taikina ja päällimmäiseksi loput vaaleasta taikinasta. Vedä haarukalla taikinaa niin, että valmis kakku saa marmorisen kuvioinnin. Paista uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti 175°. Pakota Kitisevä Henkilö syömään vaikka väkisin.
Hevonpaskan vieroksunta

Muutaman viime vuoden aikana Rasittava Kitisijä on jatkuvasti mankunut hermojaraastavasti milloin mistäkin asiasta. Kitisijällä on varmaankin useita syitä tähän kuten vittumainen peruspersoonallisuus, lapsuudessa hankitut häiriöt, alkava dementia, tms. Samaan aikaan Kitisijä katsoo, että hänellä on oikeus kiusata kaikki muut henkihieveriin.

Tämä kovasti masentaa. Kuinka voisin auttaa? Jos laittaisi vaipat ja veisi Kustaankartanoon? Pysyisikö hiljaa vai lisäisikö vain painetta, ja taas mielipiteiden levittely alkaisi kuin paskan turahdus?