Kaikenlaista

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2011.

Kotona taas

On se kumma, miten paljon kaikkea tekemistä keksii, kun ei millään jaksaisi keskittyä siihen, mikä oikeasti pitäisi tehdä. Mun pitäisi kyhätä kokoon 200 sanaa ruotsiksi, mutta ensin pitää keittää teetä ja sitten lukea lepakkolaaksoa, laittaa pari viestiä facebookissa, roskat viedä, tiskata, siivota .. Mikä tahansa on kiinnostavampaa, kuin kirjoittaa nuo 200 sanaa ja lähettää ne opettajalle.
Laiska minä, tai ehkä sitä on liikkeellä ?


Kaikki klisheet

Juttelin vastaeronneen kaverini kanssa, ja hän oli hyvin huvittunut siitä, että entiseksi tyttöystäväksi matkalla ollut neitokainen oli sanonut ne klassiset sanat "vika ei ole sinussa, vaan minussa".

Itse kuulin klisheen "haluan keskittyä nyt lapsiini ja opiskeluun, eikä mulla ole aikaa millekään muulle" - ja kuinka ollakaan, aikaa oli jollekin muulle, ei mulle.

Noin se menee, kaikki ei vaan kuulu yhteen ja jollainhan eroa pitää pehmentää. Tosin rehellisyys olisi aika mukava juttu, en voi arvostaa ihmistä, joka antaa toisen olettaa, että kaikki on ihan OK vaikka tosiasiassa se toinen on miettinyt ja pohtinut eroa jo pitkään tai on vehdannut jonkun toisen kanssa siinä oman suhteen sivussa. Ei ihme,että ahdistaa, jos ei voi olla rehellinen kenellekään.

Klisheet eivät ole olemassa loukkaamista varten, vaan niiden tarkoitus on olla puskurina - mutta onhan se nyt vähän koomista silti. Jokainen tietää, että jos toinen ei halua seurustella julkisesti, ei syynä ole mikään muu kuin se, että siihen suhteen salassapitoon on olemassa syy - ja yleensä syy on se,ettei se salasuhde ole ainoa. Tai että kiikarissa on joku ihan muu ihminen, mutta ei sitä halua yksinkään olla.

Rakkaus saa meidät uskomaan ja luottamaan, mikähän saisi meidät myös näkemään totuuden ?