Kaikenlaista

Kuka vaihtoi mun kengät?

Mulla on ollut tuollaiset streetwalkerit ja epäilen jonkun vaihtaneen ne menokenkiin. Mua ei ole paljon kotona näkynyt, jos en ole ollut töissä, niin olen luuhannut pitkin kyliä.
Ei siinä mitään, karaokea on kiva kuunnella, eikä alkoholikaan ole noussut ongelmaksi, mutta .. olis oikeasti tosi kiva viihtyä kotonaan.
Baareissa on kiva käydä, tekee kaikenlaisia huomioita muista ihmisistä kun ei ole itse äly ämpärissä. Tosin mulla meni ihan yli kun eräs nuorimies halusi opettaa mulle shakkia baarissa aamuyöllä. Taisin hävitä kahden siirron jälkeen ja silti tää mies kuvitteli, että mun kanssa kannattaisi pelata toinenkin peli. Mä olin eri mieltä, se olis luultavasti ollut ihan yhtä lyhyt. Mitä iloa on shakinpeluusta sellaisen kanssa, joka ei osaa sitä yhtään?

Tänään ajattelin olla illan kotona. Jää nähtäväksi, olenko tosiaan..


Kotona taas

On se kumma, miten paljon kaikkea tekemistä keksii, kun ei millään jaksaisi keskittyä siihen, mikä oikeasti pitäisi tehdä. Mun pitäisi kyhätä kokoon 200 sanaa ruotsiksi, mutta ensin pitää keittää teetä ja sitten lukea lepakkolaaksoa, laittaa pari viestiä facebookissa, roskat viedä, tiskata, siivota .. Mikä tahansa on kiinnostavampaa, kuin kirjoittaa nuo 200 sanaa ja lähettää ne opettajalle.
Laiska minä, tai ehkä sitä on liikkeellä ?


Kaikki klisheet

Juttelin vastaeronneen kaverini kanssa, ja hän oli hyvin huvittunut siitä, että entiseksi tyttöystäväksi matkalla ollut neitokainen oli sanonut ne klassiset sanat "vika ei ole sinussa, vaan minussa".

Itse kuulin klisheen "haluan keskittyä nyt lapsiini ja opiskeluun, eikä mulla ole aikaa millekään muulle" - ja kuinka ollakaan, aikaa oli jollekin muulle, ei mulle.

Noin se menee, kaikki ei vaan kuulu yhteen ja jollainhan eroa pitää pehmentää. Tosin rehellisyys olisi aika mukava juttu, en voi arvostaa ihmistä, joka antaa toisen olettaa, että kaikki on ihan OK vaikka tosiasiassa se toinen on miettinyt ja pohtinut eroa jo pitkään tai on vehdannut jonkun toisen kanssa siinä oman suhteen sivussa. Ei ihme,että ahdistaa, jos ei voi olla rehellinen kenellekään.

Klisheet eivät ole olemassa loukkaamista varten, vaan niiden tarkoitus on olla puskurina - mutta onhan se nyt vähän koomista silti. Jokainen tietää, että jos toinen ei halua seurustella julkisesti, ei syynä ole mikään muu kuin se, että siihen suhteen salassapitoon on olemassa syy - ja yleensä syy on se,ettei se salasuhde ole ainoa. Tai että kiikarissa on joku ihan muu ihminen, mutta ei sitä halua yksinkään olla.

Rakkaus saa meidät uskomaan ja luottamaan, mikähän saisi meidät myös näkemään totuuden ?