Joutsenen mietelmiä.

Näytetään bloggaukset elokuulta 2008.

Kissanpentu

Tänään meille otettiin uusi kissa, ja sen nimi on konsta. Olen niin iloinen siitä pikku karvapallosta :D

Mutta enenpää en jaksa kirjoittaa, olin koko viikonlopun nimittäin töissä ja taidan mennä nyt nukkumaan hetkeksi ainakin. Ja huomenna pirteänä kouluun yhdeksäksi.


Autoala

Tänään tuli pari viikkoa koulussa täyteen, yllättävän hyvältä ja helpolta siellä on tuntunut alku kangeudesta huolimatta. Olin nauttinut siitä, kun saa tehdä kaikkea käsillään, saa liata kädensä, kulkea työhaalarit päällä ja tuntea osaavansa edes jonkin verran jostakin. Ainut mikä harmittaa on se, että vasta toista vuotta varten valitaan koulutuslinja, eli haluaako tulla maalariksi, korinkorjaajaksi vai asentajaksi. Maalarihan minusta pitäisi kolmessa vuodessa valmistua, muuten olisin voinut ryhtyä asentajaksi, mutta nykyiset autot ovat lähes pelkkää elektroniikkaa.


Unissa puhuja.

Käyn koulussa erittäin rakkaan ystäväni kanssa samalla autolla, joten viime yönä tämä ystäväni oli luonani yötä, ja aamulla kertoi mielenkiintoisia juttuja. Ensiksi olin sanonut kovaan ääneen jotain tämän tapaista: "Tiedätkös, et ilma painaa 10 000kg per neliömetri." Se on muuten fakta, luin joskus tiedelehdestä. Sitten olin taas kuulemma nukkunut rauhallisesti, jonka jälkeen show oli taas jatkunut; olin aivasttelut jostain syystä ainakin kymmenen kertaa peräkkäin, noussut istumaan ja sanonut tälle ystävälleni näin "Mitä helvettiä, mun huoneessa on huo*a!" Sen sanottuani olin nukkunut kaikessa rauhassa aamuun asti, yöllisestä menosta ei kyllä ole muuta muisti kuvaa kuin vain se, että ne aivastukset oli kouristuksen omaisia.

Joo, mut nyt täytyy mennä tekemään kotiläksyt, teknistä piirtämistä, pitää piirtää kaavioita ja sen sellaista.


Jee eka päivä takana

Ensimmäinen koulupäivä ja ei ongelmia.
Samalla luokalla on miun lisäksi 5 tyttöä ja 13 poikaa.
Aamulla jännitti älyttömästi mennä kouluun, mutta selvisimpäs. Vielä en ole kehenkään tutustunut, yllättävää. Onneksi sattui samalle luokalle ala-aste aikainen kaveri poika, ei tarvii ihan yksin olla...


Näe kaunista unta Hani.

Hiljaisuus valtaa hämärän huoneen,
tuskaa sen tiedän minulle tuoneen.
Valo kirkas häikäisee ikkunasta,
tuudittaa pientä kissalapsosta.
Rakas kissa valolta silmänsä sulkee,
tietämättään kohti taivasta kulkee.

10.08.-08 jouduimme saattamaan maanpoveen rakkaan kissamme Hanin.

Lepää rauhassa ja näe kauniita unia, somia.


Jurassicrock

Jippa jappa, huomenna aamulla klo 8 lähdemme ajamaan kohti mikkeliä ja jurassicrockia... Minun lisäkseni matkassa on mukana 3 naista ja 2 miestä. Toinen näistä miehistä on juuri eroamassa muijastaan, joten tämä on hyvää terapiaa hänelle. Ainakin toivottavasti, mies on ollut niin allapäin pitkän aikaa, että tekee ihan pahaa. Joo, mutta ketäs mie meen katsomaan, ainakin näitä; Eläkeläiset, Ismo Alanko Teholla, (mokoma), (stam1na), (diablo), pelle miljoona & unabomber, aivolävistys! Ainakin noita... Eturiviin haluun päästä ainakin Aivolävityksen, Ismon ja pellen aikaan. Pitää muuten mennä pakkaamaan...