• Twisted Me

nykyhetki..

Myönnän olen facebookissa.
Myönnän että mua luullaan poikkeuksetta nuoremmaksi kuin olen. Joskus jopa yli kymmenen vuotta. Olen ikiteini ja yleensä ylpeä siitä..
Tutustun mielellään uusiin ihmisiin ja olen utelias.

Mutta.. tästä syntyy seuraavanlainen ongelma, jos nämä faktat laskee yhteen. Käyn paljon paikallisessa sateenkaarevassa yökerhossa (tai siis pari kertaa kuussa.. ei ehkä nyt niin kovin paljon ole) Tutustun uusiin ihmisiin, yleensä paljon nuorempiin, joista luontaisesti olen kiinnostunut puhtaasti uteliaisuuttani. En "siinä mielessä", ja jos olisinkin, seksuaalinen kiinnostus lopahtaa samantien kun ikä paljastuu. Uudet ihmiset kysyy joko numeroa tai nimeä (kysyy kaveriksi feissariin) Heistä tulee siis näin uusia ystäviä naamakirjaan.. tässä ei mitään ongelmaa.. mutta NYT luulen että mut on ymmärretty ihan väärin..

Aloitetaan alusta.. tutustuin M:n 3 viikkoa sitten baarissa. Se pyysi hitaille. Menin. Juteltiin hetki ja se pyysi nroa. Annoin ja se lähti pois. Minäkin kotiin. (en koskaan ikinä ole vienyt ketään baarin päätteeksi kotiin) se laitto viestiä samana yönä. Huomasin seuraavana päivänä (taas) kuinka helvetin pieni maailma Suomi on, elikkäs mun kaveri oli M:n kaveri.. no lisäsin sen kavereihin.. sieltä se sai tietää mun iän, josta ei ollut ollut puhetta. Siltä meni pasmat sekaisin ja oli todella yllättynyt (reppana..) no sanoin sille että tämmöstä sattuu ja kun olen hieman flirtti.. sanoin sille, että mun tapauksessa kaikki kivat naiset on joko varattuja, liian nuoria tai molempia.. no siinä kirjoteltiin feissarissa kaikkee yleistä sälää opiskeluista ja elämästä yleensä. Aika paljonkin itseasiassa.

Siinä meni pari viikkoo.. menin taas kyseiseen baariin ja se taas pyysi hitaille menin ja pussailtiin, aika paljonkin.. oli hieman morkkis aamulla, myönnän. Pelotti josko sillä ois ku oli niin nuori jne. juteltiin feissarissa (taas) ei kuulemma ollu morkkista. ja muutenkin pari päivää oltiin yhteyksissä. Nyt ei sit mitään. En mäkään kyllä ole laittanu sille, mut en halunnu et se kuvittelis mun olevan kiinnostunu siitä "siinä mielessä" No, tänään sit, kysyin siltä et mitä kuuluu? Ni ei vastannu =O

Ei kai siinä mitään.. mut se on kuitenki mun kaverin kaveri.. et käsittiköhän se väärin? Kuvitteliko se mun olevan kiinnostunu siitä ja sitä rupes ahistaan ajatus eikä sen takia vastannu ?! Että pitääkin alkaa teinien kanssa säätään =/ (ei nyt teini.. mut lähempänä teini-ikää ku keski-ikää =D)..

Tämmöset ongelmat tänään..