Kuvagalleria: Ranneliike.netin kasaribileet

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Mikko Kivinen
  • 3

C-kasetit, Italodisko, syntikkapop, tukkahevi, elektroniikkapelit, vyölaukut, Ghost Busters, Poliisiopisto, Miami Vice, huulikiilto, solarium, värikkäät t-paidat, kangasvyöt, olkatoppaukset, stretch-farkut, Boy George, Michael Jackson, Madonna... 80-luvussa oli paljon kamalaa, mutta silti niin ihanaa!

Perjantaina 11. tammikuuta juhlittiin ranneliike.netin kasaribileissä dtm:ssä. Kaikkia kannustettiin laittamaan tukat ja vaatteet 80-luvun kuntoon.

Puumabaarissa soivat koko illan mitä värikkäämmät 80-luvun hitit ja ranneliike.netin kuvaaja ikuisti kameralle 80-tyyleihin pukeutuneet. Illan aikana nähtiinkin kaikenlaisia tyylejä yleisön joukossa.


Sisäänpääsymaksu ranneliike.net -teemabileisiin on 6 euroa. Jokaisesta sisäänpääsymaksusta lahjoitetaan 2 euroa tänä vuonna aloittavalle sateenkaarikansan Homoinfolle. Ennen kasaribileitä koossa oli 6165,10 euroa.

Homoinfo on palvelu, joka auttaa netissä ja puhelimitse kaikkia HLBT-ihmisiä seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, kuten vaikkapa kaapista ulos tulemisessa, ihmissuhdeasioissa ja homofobiaa vastaan toimimisessa.


Seuraavat ranneliike.net teemabileet ovat Rakkausbileet ja ne järjestetään perjantaina 8. helmikuuta 2013.

www.dtm.fi
ranneliike.net/bileet

3 kommenttia

80-luvun vauvoille ei varmaan hirmuisesti ole jäänyt 80-luvun kulttuurista käytännössä mieleen.
Mitähän noi lapsoset mahtaa 80-luvusta todella tietää