12-vuotias Jackson: "Rakas kuvernööri Romney, ihmisten pitäisi päästä naimisiin kenen kanssa he haluavat"

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Juhani Viherlahti
  • 92
Jackson Ripley vakavasti sairaan siskonsa kanssa

Jackson Ripley on kyllästynyt Mitt Romneyn terveydenhoito- ja perhepoliittisiin linjauksiin omakohtaisten kokemusten kautta. Hänen 7-vuotias siskonsa sairastaa vakavaa verisuonisairautta.

Ripley onnittelee Romneyn pääsystä republikaanien presidenttiehdokkaaksi. "Mutta, minä toivoisin, että te olisitte pysynyt [kuvernöörinä] Massachusettsissa". "Teidän perhepolitiikkanne (syntyvyyden säännöstely, homojen oikeudet jne.) ovat kamalia!"

Ripley puhuu kirjeessään presidenttiehdokas Romneylle kiukkuisesti tämän aikeista huonontaa presidentti Obaman voimaan saattamia terveydenhuollon lakeja, joita kutsutaan nimellä Obamacare.

Kirjeensä lopussa Ripley toteaa, että "Amerikkaa ei ole rakennettu mihinkään uskontoon perustuen. Ei pitäisi siksi säätää lakeja, jotka sortavat kansalaisia uskonnollisin perustein, vahingoittaen kaikkein haavoittuvimpia".

Pojan äiti lähetti kirjeen Romneylle ja kopion Huffington Postille. Se julkaisi siitä uutisen, jossa kirje on sellaisenaan kaikkine kirjoitusvirheineenkin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Huffington Postin juttu

92 kommenttia

  • 1 / 92
  • Janne 1987
  • 23.9.2012, 1.12
Taas kerran ompa ikävää kun aikuiset liberaali fanaatikot laittavat sanoja pienen lapsen suuhun ja vielä edisttävät homoliittoja joka on päivän selvä että Mitt Romney ei sitä tuu koskaan hyväksymään.
Janne, lukaisepa tuo Huffington Postin juttu kokonaisuudessaan. Siinä kerrotaan kuinka kirje syntyi. Jackson oli seurannut Romneyn puheenvuoroja ja huomasi presidenttiehdokkaan suunnitelmien iskevän ikävällä tavalla suoraan pojan perheeseen. Hän oli jo aikaisemminkin kirjoittanut kirjeitä yhteiskunnan vaikuttajille.