Författarsamtal - kirjailijatapaaminen Luckanissa

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • vaeltaja2006
Vasemmalta lukien Emma Juslin (Suomi), Kristofer Folkhammar (Ruotsi), Leonora Christine Skov (Tanska) ja oik. puheenjohtaja Hallongrottan-kirjakaupasta

Helsinki Priden ruotsinkielisen kirjallisuustapaamisen vieraina olivat Kristofer Folkhammar (Ruotsi), Emma Juslin (Suomi) och Leonora Christine Skov (Tanska). Puhuttiin HLBTI-kirjallisuuden merkityksestä.

Kristofer Folkhammar on kriitikko ja arvostettu kirjailija. Hän on kirjan Isak & Billy (2011) tekijä. Emma Juslinilta on kolme kirjaa. Nyt hän lukee näytteen kirjasta Frida och Frida (2008). Leonora Christine Skov on myös kriitikko ja kirjailija. Hän esittelee kirjaa Silhuet af en synder (2010).

Tilaisuuden taustalla olivat Regnbågsankan-järjestö ja feministinen kirjakauppa Hallongrottan, joka sijaitsee Tukholmassa Bergsundsgatanilla Södermalmin kaupunginosan länsilaidalla lähellä Hornstullin metroasemaa. Hallongrottan on pohjoismaisella kiertueella. Ensin käytiin Oslon Pridessa ja nyt Helsinki Pridessa.

Keskustelu käytiin ruotsiksi ja tanskaksi. Taltioimme keskustelua ja tässä audio-osuudessa tarjoamme "makupaloina" (som smakbit) noin puolet keskustelusta. Alussa kirjailijat lukivat katkelmia omasta tuotannostaan. Sen jälkeen puhutaan HLBTI-kirjallisuuden merkityksestä.


Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta