Sydney Mardi Gras 2007 - 3. maaliskuuta 2007

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Ismo Kyllönen

Sydney Mardi Gras 2007 - teemalla Objects of Love - huipentui 3.3.2007 massiiviseen paraatiin, jota oli seuraamassa lähes puoli miljoonaa ihmistä Sydneyn Hyde Parkissa, Oxford Streetillä ja Flinders Streetillä.

Tänä vuonna mukana oli 116 ennakkoilmoittautunutta osanottajaryhmää, mm. Sydneyn poliisi ja palokunta ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana olivat myös hengenpelastajat. Paraatiin osallistuivat myös kaikki suurimmat uskonnolliset GLBT ryhmittymät, katolisisesta, anglikaanisesta, juutalaisesta ja vapaaseurakunnista. Ja totta kai mukana olivat kansainväliset nallet ja Sydneyn Leather Pride yhdistys. Ehdottomasti suurin osanottaja oli kuitenkin Kylie's Impossible Princesses (yllättäen kun Australiassa ollaan) neljän kuorma-auton, valoheittäjien, mahtavan äänentoiston ja yli 200 tanssijan voimin.

Tämän vuoden Chief of Parade oli itse Rupert Everett.

Paraati alkoi illalla hieman ennen kahdeksaa ja loppui vasta kymmenen jälkeen. Yksistään paraatin perinteisesti aloittaneet Dykes on Bikes pärisyttelivät pitkin katua lähes 20 minuuttia. Kunpa joskus tällaista nähtäisiin koto-Suomessakin.

Paraati päättyi Moore Parkiin, jossa biletys jatkuu aamuun asti seitsemällä eri areenalla, joissa jokaisella on oma teemansa, mm. 'Our love for a Sunburnt Country', 'Love lycra' ja 'Love girls, girls, girls'

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuuKylie's Impossible Princesses - 200 tanssijaa valmistautuu paraatiin, totta kai Kylie on heidän kuningattarensaDykes on bikes aloittaa perinteisesti paraatin, tänä vuonna mukana myös Vicky PollardPinkit Australian liput tekivät kauppansaTämän vuoden Chief of Parade, Rupert EverettJuutalaisyhteisö marssiiSydneyn gay-palomiehetSydneyn poliisivoimatMassiiviset lavat valuivat pitkin Oxford Streetiä, musiikkia, värejä, glitteriä, ruskettunutta lihaksikasta pintaa, ja mikä tärkeintä, kaikilla on hauskaa!House of PriscillaKun Australiassa ollaan, Priscilla - Queen of the Desert on aina ajankohtainen aiheHomofobisia uskontoja vastaanSydneyn Gay Rugby-tiimiIkea proudly supporting gay and lesbian homes

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!