Tampereen Pride: Aurinko pilkisti pride-kulkueelle

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Kuvassa pride-paraatin loppupää Hämeensillalla klo 12.40. Marssijoita arvioitiin olevan n. 700. Mitään häiriöitä ei ollut, ja turvallisuuteen oli kiinnitetty lisähuomiota yhdessä poliisin ja järjestysmiesten kanssa..

*****

Keskipäivällä alkaa kokoontuminen Koskipuistoon, josta 12.45 lähtee pride-kulkue kohti Eteläpuistoa. Mikko Väisänen Tampereen Setasta kertoo, että mukana on poliittisia puolueita, samoin esim. opiskelijaryhmä Sekava. Eteläpuistossa starttaa klo 13 TORI-tapahtuma. Tori on auki viiteen. Valitettavasti ilmatieteenlaitoksen ennustekartat lupaavat sadekuuroja iltapäiväksi.

Iltapäivällä klo 16-17 YO-talolla Tampereen Setan järjestämässä "Saanko olla totta" - kirjakahvilassa haastateltavana on yksi kirjan toimittajista, YT, Seta-veteraani Olli Stålström. Ollin kanssa keskustelee tietokirjailija Tiia Aarnipuu. Kirjakahvila järjestetään Tampere Priden kulttuurikahvilassa Yo-talolla.

Ravintola Mixeissä järjestetään alkuillasta klo 18-21 valtakunnallinen sateenkaariopiskelijatapaaminen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

****

Tampereen Priden pääjärjestäjä on MyEvent-niminen kaupallinen yritys. Tampereen Seta on mukana järjestämässä kolme tapahtumaa. Ihmisoikeusjärjestönä Tampereen Seta vielä etsii paikkaansa, jotta poliittinen viesti olisi hyvin selkeä. Omilla resursseillaan järjestö ei kuitenkaan pystyisi järjestämään näin laajaa tapahtumaviikonloppua.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!