Kimmoliisa - punainen valo palaa jo?

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 4

Toukokuun 6. päivänä 1985 kuultiin Setan ensimmäinen radio-ohjelma Puskaradio Radio Cityn taajuudella 96,2 MHz. Myöhemmin ohjelman nimi muuttui "Toiseksi Linjaksi", mikä voi tarkoittaa Setan toimiston silloista sijaintia tai uudenlaista ajattelutapaa. Kävimme seuraamassa, miten nykyistä Kimmoliisa-ohjelmaa tehdään. Unohtui kysyä, kuka keksi nimen. Kimmoliisa kuuluu torstaisin Uudellamaalla ja Helsingin seudulla. Autoradiolla ohjelma kuuluu ainakin Hyvinkäälle saakka, hyvällä kuuntelupaikalla melkein Hämeenlinnaan.

Tämän vuoden alusta ohjelmat ovat kokonaan (musiikkeineen) KSL:n Lähiradion sivulla
http://www.kslradio.fi/archives/category/kimmoliisa.

Viime torstain joululähetys uusitaan tämän viikon torstaina. Haastattelut tehtiin ohjelman kuluessa.

Audio
Tulin studioon klo 17.10. Ohjelman alkuun on vielä 20 minuuttia. Studiossa juontaja Mika valmisteli Teostoraporttia. Kesto hieman yli 10 minuuttia
Audio
Ohjelma alkaa. Tunnari käynnistyy ja sen jälkeen suoraan ensimmäinen levy. Aika rauhallista. Ei mitään hektistä. Kesto n. 10 minuuttia
Audio
Puhuimme myös Kimmoliisan kuunnelmasarjasta, jota on tehty melkein 30 jaksoa. Kesto n. 6 minuuttia.
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

"Seuraavaan ohjelmaan voivat esittää toiveita vain ne kuulijat, joiden seksuaalinen suuntautuminen alkaa h, l, b tai t -kirjaimella."

Mikä seksuaalinen suuntautuminen alkaa t-kirjaimella? Jos tarkkoja vielä ollaan, niin voidaan myös kysyä, mikä seksuaalinen suuntautuminen alkaa l-kirjaimella?

Kommenttia muokattu: 22.12.2010 klo 00:30
Puhutaanhan "transsuuntautumisesta", kun joku kokee vetoa erityisesti trans-ihmisiä kohtaan.