Korhosen tapaus: Kuka puhui totta?

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 1

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne on muutellut kertomustaan Johanna Korhosen tapauksessa. Ilta-Sanomat kertoi asiasta tänään.

Telanne oli kertonut hovioikeudessa, että hän erotti Korhosen yksin. Pörssitiedotteessa oli vuonna 2008 kerrottu, että erottajana oli yhtiön hallitus. Telanne selitti, että yhtiön hallituksen kokousta ei edes ehditty pitää tilanteen nopeuden takia.

Telanne on aikaisemmin ilmaissut, että Korhonen ei puhunut totta. Nyt voi asiaa miettiä uudesta näkökulmasta. Onko Telanne puhunut totta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Jos on itse syytettynä rikosoikeudenkäynnissä niin voi itse puolustautua valehtelemalla. Yleisin versio tästä on: "Se en ollut minä vaan joku Jaska, jota en ole nähnyt sen koommin". Tarinaa kuitenkin harvemmin uskotaan paitsi jos on sarjamurhaajatar Tampereen seudulta.

Sen sijaan riitajutussa todistajana valehtelemisesta on määrätty hyvät rangaistukset.

Nyt on sitten jännittävä kysymys, että puhuiko Telanne totta ja missä asemassa hän oli oikeudenistunnossa.

Hänen aiemman versionsa mukaan yhtiön hallitus olisi saattanut joutua rikossyytteeseen.

Jos nyt sitten pörssitiedotteessa on informoitu virheellisesti niin Finanssivalvontaa voi epäillä virkavirheestä, koska se ei ole kurmuttanut Alma Mediaa. Telanteen osalta potkuista päättäisi Alma Median hallitus. En oikein usko, että potkuja on tulossa, jollei Alma Mediasta paljastu kirjanpito-ongelmaa tms.

Alma Media on nyt sopivasti jos-nokka-irtoaa-niin-pyrstö-tarttuu tilanteessa. Hovioikeus on ymmärtänyt tämän ja tarjoaa ratkaisussaan kummallekin osapuolelle häipykää-jo-täältä-prosessoimasta pakettia. Yleensä tuomarit inhoavat yli kaiken ihmisiä, jotka tunkevat oikeussaleihin. Se on niin kuin ammattitauti.