YYY yhden yön ystävä

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 22

Monissa maissa on on raportoitu homoihin kohdistuvista väkivallanteoista kotona. Suhteita solmitaan yhä enemmän netin kautta. Ennen ohjeena oli, että kun lähti baarista jonkun kanssa, kannatti mainita siitä vaikkapa baarimikolle. Nyt suhteet syntyvät kenenkään tietämättä kontaktipalstojen kautta. Uusin BOX-lehti antaa ohjeita yhden yön seikkailijalle.

Pyydä aina kasvokuva ja tallenna viestit - mieluimmin niin, että mukana on puhelinumero ja osoite. Myös oma tietokoneen salasana ja nettisivuston salasana kannattaa tallentaa samaan paikkaan.

Kun menet käymään jonkun luona, kirjoita osoite ja muut tiedot kahdelle paperille. Toisen jätät kotiin näppäimistön päälle, toisen otat mukaan. Jos sinut isketään hengiltä, tekijä löytyy helpommin.

Jos hän tulee sinun luoksesi, tallenna hänen nimimerkkinsä jollekin paperilapulle ja kirjoita, milloin hän tuli käymään. Se onnistuu vaikka niin, että käyt keittiössä hakemassa juomaa. Vie arvoesineet pois näkyvistä. Äläkä kuljettele häntä ympäri huoneistoa. Makuuhuone ja vessa saavat riittää. Hänen ei tarvitse nähdä, mitä arvoesineitä on olohuoneessasi. Tarkista myös, että ovi tuli kunnolla kiinni, ettei sieltä kohta tule kokonainen jalkapallojoukkueellinen vieraasi kavereita. Älä anna hänen yksinään kuljeskella huoneistossasi. Älä myöskään anna sitoa itseäsi seksileikeissä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pidä juomat omalla puolellasi vuoteen ääressä, ettei niihin sattumalta joudu tyrmäystippoja. Pullosta juominen on hieman turvallisempaa kuin lasista. Älä anna hänen jäädä yöksi. Ei tiedä, mitä hän keksii, kun sinä vain uinuilet onnellisena.

Aina on turvallisempaa mennä sen toisen luo. Sieltä voi sitten yrittää paeta, jos tulee ongelmia. Toisen komentaminen pois omasta asunnosta voi olla epämiellyttävää. Älä koskaan ota toisen tarjoamia huumeita tai poppersia. Kukaan ei voi tietää, mitä niihin on sekoitettu.

Voi kuulostaa pelottelulta, mutta viime ajoilta on ikäviä esimerkkejä eri puolilta Eurooppaa. Älä lavertele yksityisasioitasi. Yhden illan vieraan ei tarvitse tietää perhesuhteitasi tai varallisuustasoasi. Parasta puhua miehistä, seksistä ja säästä.

BOX-lehden jutussa valitellaan, että monesti homot ovat varsinaisia lörppäsuita netissä. Kertoillaan kaikkea sellaista, joka ei totisesti kuulu ventovieraille. Ja sitten unohtuu se, että monikaan YYY (yhden yön ystävä) ei suinkaan tule käymään ison kalusi tai lihaksikkaan, jäntevän vartalosi takia, vaan taustalla on ihan muut syyt.

Kaikki tilastot osoittavat, että koti on vaarallinen paikka.

(BOX 177, kolumni)

22 kommenttia

Tämä kolumni sai heti jatkoa. Eräs lehden lukija eli Sisar Latea Monacha Incestuosa O.S.P.I. (Order Sisters of Perpetual Indulgence) kommentoi näin: hänen tuttavalleen kävi tammikuun lopussa ikävä tapaus. Berliinissä Motsstrassen asuntoon tunkeutui 4 miestä huumeessa ja aggressiivisina. Nenä murtui 3 kohdasta, silmäkulma repesi, mustelmia eri puolilla, palovammoja tupakasta. Asunto tuhottiin perin pohjin. Mitään ei ryöstetty. Ystävät soittelivat, ja kun tämä henkilö ei vastannut, mentiin asunnolle ja hänet löydettiin surkeassa kunnossa. Sairaalassa hänet asetettiin kahdeksi päiväksi keinotekoisen koomaan. Nyt hän käy psykologin luona kriisi-istunnoissa. Laiha lohtu on se, että tutkinta on edennyt.