• Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • (päivitetty )
  • Jari Vanha-Eskola

Jo aikaisemmin näissä Outgames-kisoissa 5 000 metrin maantiejuoksussa kultaa kirinyt Jokke voitti keksiviikkona kultamitalin myös radalla. Tällä kertaa mitali tuli 800 metriltä.

”Olin ennen juoksua melko hermona, sillä joku kilpailijoista oli ilmoittanut tavoiteaikansa todella korkealle. Päätin juosta alusta saakka täysillä ja ajattelin, että joko jaksan tai en”, Jokke kertoo taktiikastaan. Hän jaksoi ja voitti toiseksi tulleen peräti kymmenellä sekunnilla!

Noel pinkoi 200 metrillä toiseksi jääden voittajasta vain viitisen senttiä. Myös Raimo juoksi upean juoksun ratavitosella (5 000 m), ja tulos riitti neljänteen sijaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Marko puolestaan otteli kahden päivän aikana kymmenessä lajissa. Miesten kymmenottelun voitto tuli hänelle ikäluokassa 35–39 v. Hän johti kisaa jo sen puolivälissä.

Yleisurheilukilpailut jatkuvat torstaina vastikään uudistetulla 8-rataisella Østerbro Stadionilla.