Täydelliset naiset (Desperate Housewives)

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Hannu Korhonen

Täydellisten naisten neljäs kausi jatkuu Nelosella 6. lokakuuta, ja suoraan sen perään alkavat viidennen kauden jaksot.

Nelonen esittää Täydellisten naisten neljännen kauden kolme viimeistä jaksoa 6. lokakuuta alkaen. Niiden jälkeen jatketaan suoraan viidennelle kaudelle. Viides kausi pyörähtää Nelosella ruutuun 27. lokakuuta, kuukauden Yhdysvaltain-ensi-iltansa jälkeen.

Neljäs kausi huipentuu hurjien välienselvittelyjen ja mullistavien elämänmuutosten merkeissä. Bree tekee tilit selviksi Edien kanssa, ja Orson yrittää päästä takaisin Breen suosioon. Scavon perheessä on suurten ratkaisujen aika, kun Tomin tytär Kayla järjestää Lynetten vaikeuksiin. Myös Susan on mullistusten edessä synnytettyään vauvansa. Gabriellen vuokralaisen Ellien salaisuudet paljastuvat, ja Ellie joutuu tahtomattaan osalliseksi Katherinen ja tämän ex-miehen Waynen välienselvittelyyn.

Viidennelle kaudelle siirryttäessä tehdään viiden vuoden aikahyppäys. Wisteria Lanen naisten kuvioissa on mukana niin uusia kuin vanhojakin miehiä – ja uutta nuorisoa. Lynetten ja Tomin vanhimmat pojat ovat venähtäneet teineiksi, ja viidennen kauden alkaessa koko Scavon lapsikatraan näyttelijät vaihtuvat. Uusia kasvoja ovat Charlie ja Max Carver (Porter ja Preston), Joshua Moore (Parker) ja Kendall Applegate (Penny). Aikuispäärooleissa jatkavat tuttuun tapaan Teri Hatcher (Susan), Felicity Huffman (Lynette), Marcia Cross (Bree), Eva Longoria Parker (Gabrielle), Nicollette Sheridan (Edie) ja Dana Delany (Katherine).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Täydelliset naiset Nelosella 6. lokakuuta alkaen maanantaisin kello 21.00.


(Nelonen, lehdistötiedote 24.09.2008)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!