Salatut elämät: aiheena miesparin suhteen suuri ikäero

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Sami Mollgren
  • 1

MTV3-kanavan esittämässä Salatut elämät -sarjassa on yhtenä juonensäikeenä kahden miehen suhde, jossa osapuolilla on merkittävä ikäero.

Suhteen osapuolet ovat Kalle ja Lari.

Kalle Laitela (Pete Lattu) on yksi sarjan alkuperäisistä henkilöhahmoista ja sen ensimmäinen homoseksuaalinen hahmo. Vuosituhannen vaihteessa Salatut elämät toi televisioruutuihin ensimmäisen suomalaisissa televisiosarjoissa nähdyn homosuudelman. Tuolloin juuri Kalle suuteli toisen pojan kanssa - ja palaute oli rajua. Alussa Kalle vielä etsi identiteettiään, kohtasi isänsä homo-ongelmaisuuden ja lopulta löysi oman paikkansa maailmassa. Kalle oli vuosituhannen vaihteessa yksi sarjan seuratuimmista henkilöistä. Kymmenen vuotta sarjasta poissa ollut Kalle palasi sarjaan kevään 2012 viimeisessä jaksossa.

Lari Väänänen (Ronny Roslöf) puolestaan oli haastavassa suhteessa Elias Vikstedt (Petteri Paavola) -nimisen hahmon kanssa. Parin suhteen kehittymistä seurattiin vilkkaasti sosiaalisessa mediassa. Larin ja Eliaksen suhde ja siihen liittyvät kohtaukset tunnetaan yleisesti nimityksillä "#larias" ja "#lariakset".

Ainakin tällä erää Larin ja Eliaksen suhde on takana, ja Larilla on suhde itseään vanhemman Kallen kanssa. Suhde aiheuttaa juoruilua Kallen työpaikalla sairaalassa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Salatut elämät -sarjaa esitetään arkipäivisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Miljoonayleisöjäkin saavuttanut Salatut elämät on pyörinyt MTV3-kanavalla vuoden 1999 alusta lähtien ja tällä hetkellä on varmaa sen jatkuminen ainakin vuoteen 2015 asti. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevalle kuvitteelliselle Pihlajakadulle.

MTV3: Ikäerosta kohu Salkkareissa - iskee tunteisiin
Salatut elämät kesätauolta, alkuaikojen homohahmo taas mukana
Salatut elämät -sarjan Lari ja Elias toimivat vertaistukena maailmalla

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • puppeliassi
  • 4.11.2014, 22.43
Presidenttikampanjankin aikana vitsailtiin että jenni pyytää antonia leikkimään tms. Eli naureskeltiin ikäerolle mitä oli molemmilla presidentti ehdokkaiden puolisoilla toisella kierroksella :D