Infected Mushroom

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Hiiru

Mitähän tästäkin sanoisi! Bändin nimi on vähintäänkin outo - epäilyksiä herättävä. Itse törmäsin kyseiseen Digitally Importedin sivuilla. Koska ko portaali soittaa paljon sellaista musiikkia, josta itse pidän päätin kokeilla miltä tämä 'tartunnan saanut sieni' -kuulostaa. En pettynyt! Musiikki oli harvinaisen mukaansa tempaavaa.

Tyyliltään poppoo soittaa melkoista sienisoppaa, josta löytyy tuttuja elementtejä niin Drum&Base:sta, teknosta kuin popista. Oman höysteensä antaa 'sienimusiikista' (vrt. shpongle) tutut vivahteet. Kerrassaan herättäväää ja mukaansa tempaavaa musiikkia ja ihan ilman aineita :-) (korostettakoon, että allekirjoittanut paheksuu suuresti huumausaineiden käyttöä!).

Musiikki sopii erinomaisesti klubeille ja isoihin tilaisuuksiin, joissa bassoa saa olla isosti ja äänenvoimakkuus lähennellä kipukynnystä. Lienee tyyli saanut suuret vaikutteensa juuri DJ-maailmasta, koko porukka tekee myös DJ-hommia klubeilla. Ihmisten ilmeet ovat kieltämättä hullunkurisia aamumetrossa ja -junassa, kun kannettava soittimeni syytää musiikkia extravolyyymillä nappikuulokkeiden kautta aamutokkuraiseen päähäni.

Bändin kotisivuilta saa katseltavakseen konserttitaltioinnin DivX videona.

  • Infected Mushroom

  • Kommentoi jutun aihetta

    Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

    Ei vielä tunnusta? Liity nyt!