Mr. Gay Finland Huomenta Suomi –lähetyksen ruokavieraana

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006
  • 2

Janne Tiilikainen, joka vielä viikon kantaa Mr. Gay Finland –titteliä, oli torstai-aamuna MTV3:n klo 8.20 aamulähetyksessä ruokavieraana. Janne kertoi menneestä vuodesta. Parhaita muistoja jäi Oulun Pridestä ja Mr. Gay Europe –kisasta. Maailmalla hieman ihmeteltiin Suomen tasa-arvoisen avioliittolain jumittumista, kun muissa Pohjoismaissa asia on edennyt ilman vaikeuksia.

Janne lähti aikoinaan mukaan Mr Gay Finland –kilpailuun, koska hän halusi näkyä julkihomona ja näyttää, että se ei aiheuta mitään erityisiä ongelmia. Hän myös puhuu paljon tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Jannen mielestä oli harmi, että Soini lähti Pariisiin marssimaan homoavioliittoja vastaan. Julkisuudessa paljon esiintyvä poliitikko voisi toimia hieman neutraalimmin, erityisesti kun kysymys on ihmisoikeuksista.

Heinä-elokuun vaihteessa Janne osallistuu vielä Antwerpenissä Mr Gay World –kisoihin. Mukana on monenlaisia maita, mm. Pakistan ja Ukraina. Nyt pääsee kasvotusten kyselemään eri maiden edutajilta, millaista heidän maassaan on elää homona. Keskusteluissa käsitellään varmaan myös Suomen tasa-arvoisen avioliittolain kohtaloa.

Varhaisbrunssilla tarjoiltiin mm. silliseläkettä ja munakasta kuivan sherryn ja rieslingin kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Katsomossa n. 1 tunti 55 min alusta, klo 8.20

2 kommenttia

Aika mukavanoloinen keskustelu.