Homoliittojen vastustajat yrittävät käyttää hyväkseen Tour de Francia

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Lassi Valve
  • 5

Ranskan tasa-arvoista avioliittoa koskevan lain vastustajat aikovat käyttää Tour de France-pyöräilykilpailujen kansainvälistä näkyvyyttä hyväkseen esittääkseen vastalauseensa äskettäin hyväksytylle laille ja saadakseen sen kumotuksi. Sadas kilpailu alkaa kesäkuun 29. päivänä.

Tasa-arvoista avioliittoa vastustava aktivisti Samuel Lafont kertoo käyttävänsä tiedotusvälineiden pyöräilykilpailua kohtaan osoittamaa kiinnostusta levittääkseen lakia vastustavaa kantaansa maailmalle. Lafont perusti kasvokirjasivun nimeltään ”Tour de France Pour Tous” – sanaleikki avioliittolaista ”Marriage Pour Tous” (Avioliitto kaikille) ja lakia vastustaneiden mielenosoittajien nimestä ”Manif Pour Tous” (Marssi kaikkien puolesta).

Ranskan kansalliskokouksen oppositiossa olevan puolueen UMP kansanedustaja Lafont kirjoitti sivulla: "Tulkaa kaikkialta Ranskasta osallistumaan Tour de France Pour Tous-tilaisuuteen. Kesäkuun 29. päivästä heinäkuun 21. päivään meille suodaan poikkeuksellinen kansainvälinen näkyvyys. Meidän on otettava tästä tilaisuudesta vaari ja osoitettava vastustuksemme tätä lakia ja sen takana olevia sukupuoli-identiteettiä koskevia nykyaikaisia teorioita kohtaan. Ajatuksena ei ole häiritä kilpailua vaan olla näkyvissä ranskalaisissa ja kansainvälisissä tiedotusvälineissä koko kilpailun ajan.”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesäkuun 9. päivänä paljasrintainen naamioitunut mies yritti häiritä Ranskan avoimeen tenniskilpailuun kuulunutta ottelua Rafael Nadalin ja David Ferrerin välillä vastalauseena avioliittolaille.

Pink News (Englanti)

5 kommenttia

  • 1 / 5
  • Hah, sanon vaan
  • 13.6.2013, 20.59
No tuosta ei kyllä seuraa mitään hyvää, viimeksikin osasivat pistää ranttaliksi.

Vähän niinkuin mainostais mämmiä venetapahtumassa: ihan miten vaan, mutta kohderyhmän saavuttaminen taitaa olla vähän hakuammuntaa, ei liity aiheeseen mitenkään. Ja mikä tärkeintä - ketään ei kiinnosta.
No nyt sitten varmaan Timo Soinikin näkee tilaisuutensa tulleen nousta pyörän selkään.
Eurooppa tarvitsee Timoa! (Vai tarvitseekohan Timo kuitenkin enemmän Eurooppaa.)