Paavi iski katolisen kirkon homo-lobbya vastaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2
Vatikaanin takapihalla on kaunis puisto käyskentelyyn

Vatikaanin kahden korkea-arvoisen edustajan myötämieliset puheet homoista jäivät lyhytaikaisiksi. Nyt uusi paavi hyökkäsi kirkon sisällä olevaa "homolobbya" vastaan. Espanjankielisessä puhessaan paavi kertoi ryhtyvänsä toimiiin tätä kirkon sisäistä ongelmaa vastaan. Paavi esitti näkemyksensä torstaina, kun häntä tapaamassa olivat eteläamerikkalaisen kristillisen järjestön edustajat.

Paavi puheessaan kehui, miten hallintokoneistoa johtavassa Kuuriassa on pyhiä ihmisiä, mutta on myös korruptioaalto. Kyseessä on Kuurian sisäinen homolobby. Jotain pitää tehdä näitä vastaan, sanoi paavi. Tarkemmin hän ei määritellyt, mitä on tulossa.

http://www.reflexionyliberacion.cl/articulo/2729/papa-francisco-dialoga-como-un-hermano-mas-con-la-clar.html


Katolisen kirkon sisällä konservatiivit ovat entistä voimakkaammin valittaneet., että kirkon sisällä toimii ns. homolobby tai jopa homomafia.Vuoden alussa yksi julkisuudessa näkynyt pappi ja kirjailija sanoi, että homot ovat kirkon päävihollinen. Kirkon "homoistaminen" on yritys, jossa suurin kristillinen yhteisö yritetään muuttaa synnin isntituutioksi.

Samaan aikaan homot leimataan jälleen pääsyyllisiksi lasten väärinkäyttötapauksiin.

2 kommenttia

Kun katolisen kirkon asiat ovat todella pahasti hunningolla ja rempallaan monen eri tekijän, mm. yhteiskunnallisten muutosten seurauksena, joku syntipukki tarvitaan. Juutalaisia, mustalaisia, muslimeja, mustia jne. ei ole poliittisesti korrektia syyllistää. Siispä homot valjastetaan jälleen tähän tehtävään.

Kukaan ei kyseenalaista sitä, että katolisessa kirkossa jyllää heterolobby, niin kuin hyvin monessa muussakin paikassa. Sitä ei pidetä mihinkään syypäänä, vaikka he todellisuudessa ovat kuitenkin myös syypäitä, jos etsitään epäonnistumisille syyllisiä.
  • 2 / 2
  • PaaviPaviaani
  • 12.6.2013, 17.13
Jotain pitää tehdä näitä vastaan. Jotain täytyy kyllä kieltää. Pakko on nyt kyllä jotain keksiä, kun pitää.