USA: 18-vuotiasta lesbotyttöä uhkaa 15 vuoden vankeus

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
  • 19

Floridassa 18-vuotias tyttö ystävystyi yli kolme vuotta nuorempaan oman koulun koripallojoukkueen tyttöön. Vanhempaa tyttöä syytetään nyt lapsen väärinkäytöstä (statutory rape). Asia tuli julkisuuteen helmikuussa, kun nuoremman tytön uskonnollismielinen äiti teki rikosilmotuksen. Poliisi haki 18-vuotiaan kotoaan käsirautoihin kytkettynä. Oikeusprosessi alkoi perjantaina.

Sosiaalisessa mediassa on noussut häly. Ilmiannon tehnyt äiti on ilmaissut homofobiansa, kun hän on puhunut synnistä. Äiti oli salaa kuunnellut tyttärensä puhelua, ja siinä oli puhuttu suudelmasta vessassa. Perhe hoiti asian niin, että 18-vuotias myös erotettiin koulusta. Nettivetoomuksessa on jo lähes 300 000 allekirjoitusta vangitun puolesta. Nuoremman tytön vanhempia pidetään tiukkalinjaisina uskonnollisina fanaatikkoina.

http://www.change.org/petitions/assistant-state-attorney-brian-workman-stop-the-prosecution-of-an-18-year-old-girl-in-a-same-sex-relationship

18-vuotiaan oikeudellinen asema on kuitenkin melko huono. Aluesherififin mukaan ei kannata puhua homofobiasta tässä tapauksessa. Jos 18-vuotiaalla pojalla olisi ollut rakkaussuhde 14-vuotiaaseen tyttöön ,toimenpiteet olisivat olleet samanlaiset. Valtionsyyttäjä on ehdottanut sopimusta. Jos syytetty tunnustaa, rangaistusta voitaisiin laskea kahteen vuoteen valvottuna arestina jalkapannassa.

18-vuotiaan asianajaja on halunnut muistuttaa, että koulussa syntyy nuorten kesken jatkuvasti monenlaisia rakkausushteita. Nyt 18-vuotias saatetaan tuomita, ja hänen nimensä jää seksuaalirikollisten rekisteriin. Sellaisia ihmisiä yleisesti vältellään ja heillä on vaikeuksia työpaikan ja asunnon saannissa. Kuitenkin 18-vuotias oli koulunsa parhaita oppilaita.


http://www.huffingtonpost.com/2013/05/19/kaitlyn-hunt-florida-teen-felony-same-sex_n_3302713.html

19 kommenttia

Tää on kiinnostava tapaus, koska suhde ei ollut rikos ennen kuin tyttö täytti 18 vuotta ja se ei ole rikos kun nuorempi täyttää 16 vuotta (vai oliko 17). Eli kuinka tuomita joku 15 vuodeksi vankilaan rikoksesta, joka ei ollut eilen rikos ja taa muutaman kuukauden päästä ei ollut rikos. Lain kirjaimen mukaan tietysti näin on.

Tässä tapauksessa hämää myös se, että suhde ei ollut nuoremman tytön vanhemmille ongelma _ennen_ kuin vanhempi täytti 18v.

Haisee.
  • 2 / 19
  • Onnellinen mies
  • 27.5.2013, 11.52
Homoseksuaalisuuden synnittely, syyttely, syrjintä, ivailu, pilkka, jne. ei ainoastaan haise, vaan se jopa löyhkää ja niin meillä kuin muuallakin on homofobisia, jotka jopa nauttivat tuosta aiheuttamastaan löyhkästä.