Haku Mr. Gay Finland 2013 -kilpailuun käynnistyi

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 3
Mr. Gay Finland 2012 on Janne Tiilikainen

Haku Mr. Gay Finland 2013 -kilpailuun on käynnistynyt. Ilmoittautuminen on käynnissä 1.5.2013 asti. Toukokuun alkupuolella järjestäjät valitsevat hakijoiden joukosta finalistit ja Mr. Gay Finland 2013 -finaalitapahtuma järjestetään 27. kesäkuuta 2013, Helsinki Pride -tapahtuman aikaan.

Voittaja nähdään Helsinki Priden kulkueessa ja hän myös edustaa Suomea kesän Mr. Gay Europe -kisoissa 26. - 30.7. Prahassa sekä Mr. Gay World -kisoissa keväällä 2014.

Tapahtuman verkkosivuilla ilmoittautujia pyydetään kertomaan sähköpostitse itsestään, perustelemaan omaa ylivoimaisuutta Mr. Gay Finland -tehtävään ja lähettämään valokuvia itsestä.

Mr. Gay Finland -tapahtuman järjestäjät kertovat, että heidän tavoitteenaan on rakentaa viihteen keinoin homomiesten välistä solidaarisuutta sekä edistää tasa-arvoisia oikeuksia kaikille.

- Yläikärajaa ei ole ja toivomme myös aikuisten miesten osallistuvan - kypsä komeus on ollut valttia viime vuosina myös kansainvälisissä kisoissa, muistutetaan tapahtuman verkkosivuilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tapahtumaan liittyy myös hyväntekeväisyystoimintaa ja vuoden 2013 hyväntekeväisyyskohde luvataan julkaista pian.

Suomessa Mr. Gay Finland -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2010 lähtien. Ensimmäisenä vuonna Mr. Gay Finlandiksi valittiin Kenneth Liukkonen, vuonna 2011 tittelin sai Jussi Laitinen ja vuonna 2012 Janne Tiilikainen.

Pride-viikolla valitaan myös Miss Gay Finland.

mrgayfinland.fi
Facebook: Mr. Gay Finland
Miss Gay Finland 2013 valitaan pride-viikolla

3 kommenttia

  • 1 / 3
  • Anonyymi
  • 2.4.2013, 20.45
Tässä sitä on sitten se turhin kilpailu: Haetaan homoille arvovaikuttajaa. Muulla ei ole väliä kunhan on komia. Rumat pysykööt kaapissa.
Kilpailu, josta pahoittaa mielensä. En ymmärrä - edes hyvällä tahdolla -, miksi komeus ja hbt-oikeudet on liitetty yhteen. Häpeän tätä kilpailua.