Prinssi Harry saattaa kokeilla homoja elleivät naisasiat suju

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Lassi Valve
  • 7

Viettäessään perjantaina iltaa nykyisen tyttöystävänsä kanssa Englannin prinssi Harry kertoi saattavansa kokeilla suhteita miesten kanssa, jos hän ”muuttaa mieltään” naisista.

Harry oli tyttöystävänsä Cressida Bonasin kanssa viettämässä iltaa Notting Hillin ”The Rum Kitchen”-ravintolassa, kun Harrylle sujautettiin Vincenzo Ianniellon puhelinnumero. Kuuleman mukaan hän otti mielellään vastaan puhelinnumeron ja lupasi soittaa Ianniellolle, jos hän muuttaa mielipidettään naisisten kanssa seurustelemisesta.

Ianniello lähetti myöhemmin tweet-sanomia mielipiteiden vaihdosta: ”Annoin prinssi Harrylle puhelinnumeroni tänä iltana, ja hän lupasi soittaaminulle, jos hän muuttaa mieltään naisista. Tai miehistä. #epicwin.”

Marraskuussa 2012 prinssi Harry ja hänen veljensä prinssi William kirjoittivat Terrence Higgins-säätiölle kirjeen, jossa he ilmaisivat tukensa sen hiv:in vastaiselle kampanjalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aikaisemmin vuonna 2012 prinssi Harrya vastaan hyökättiin hänen käytettyään sanaa ”hinttari”, mutta homoaktivisti Peter Tatchell puolusti prinssiä muistuttaen Harryn tehneen videopäiväkirjan, jossa hän suutelee ja nuoleskele toisen miespuolisen sotilaan kasvoja.

Pink news (Englanti)

7 kommenttia

  • 1 / 7
  • puppeliassi
  • 18.3.2013, 18.53
jollei ollut vitsi niin suurinosahan ihmisistä on biseksuaaleja ainakin kinseyn asteikon mukaan.
Kinsey oli biseksuaali ja tekaisi biseksuaali-mielellä asteikkonsa :P
Oikeasti heteroita lienee selvästi eniten, sitten noita bissejä ja me homot ja lesbot ollaan ns. "harvinaista herkkua".

Harry saattaa olla biseksuaali puuhiensa ja juttujensa "kokeilla suhteita miesten kanssa" perusteella, sillä miehestä pitäminen ei ole homomiehille "kokeilun asia", vaan sen tietää 100% hyvin, joten Harry aikoo siis toteuttaa biseksuaalisuuttaan miestenkin osalta "kokeiluina".

Miten ihmeessä tuosta biseksuaalisuudesta on vielä nykyäänkin niin "vaikeaa" puhua ihan sinä? eikä sotkea sitä muihin ihmisten seksuaalisuuden luonnollisiin variaatioihin. Homomiehen ei tee koskaa mieli naista, eikä heteromiehen tee koskaan mieli miestä - niin se vaan on. Biseksuaalit sitten varioivat sillä Kinseyn asteikolla käytäntöjään - ja homomiehelle tulee turn-off kun bissemies menee naispuolijuttuihinsa, tai heteromiehelle tulee turn-off kun bissemies menee miespuolijuttuihinsa. Kun omakohtaisesti ei kiinnosta, niin ei kiinnosta - sellasta se vaan luonnostaan on.

Kommenttia muokattu: 18.03.2013 klo 21:00