New Yorkissa pelätään joukkomurhaajaa

  • Uutinen
  • Yleiset
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

Muutamassa viikossa on New Yorkissa kuristettu kolme homomiestä. Media arvelee, että liikkeellä on sarjamurhaaja tai surmakaksikko. Tiistaina poliisi ja kaupungin edustajat vaativat, että homojen pitää olla erityisen varovaisia deittikontakteissaan.

Kaikki kolme tapettua miestä on kuristettu. Poliisi ei ole pystynyt vahvistamaan, että tapaukset liittyisivät toisiinsa. Viimeksi sunnuntaina Queensin kaupunginosassa löydettiin 54-vuotias mies motellissa kuristettuna. Kaksi aikaisempaa surmatyön uhria, 54- ja 48-vuotiaat miehet, oli löydetty asunnoistaan Queensissa ja Manhattanilla tammikuun lopulla. Toiselle oli kiedottu muovipussi päähän.

Toisen surman osalta poliisi epäilee valvontakamerakuvien perusteella, että kaksi miestä poistui surma-asunnosta.

Lokakuussa Queensissa kadulla tapettiiin HLBTI-aktivisti Lou Rispoli. Tekijät ovat yhä vapaalla jalalla.

(queer.e)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Viimeisin surma selvisi

Sunnuntaina poliisi pidätti 23-vuotiaan miehen varastetun kännykän tietojen perusteella. Kyse oli seksistä, ryöstöstä ja surmasta.

1 kommenttia

Muistui tuosta mieleen, että olikos 90-luvun lopulla tai vuosisadan vaihteessa jokin töölöläisen homon surma? Olikohan se joku ravintolatyöntekijä, joka oli ollut viihteellä ja sitten surmattu kotonaan.
Saatiinkohan tapausta silloin selvitettyä?

Toki onhan noita surmia ollut Suomessakin, erityisesti viime vuosisadan puolella, eri puolilla maata. Joku puhui että 80-luvulla esim, Oulussa oli vaara joutua päiviltään.

Tiedä sitten, tuleeko tuo nyky-Venäjän angstisemmaksi muuttunut tilanne vaikuttamaan meille, mutta ainakin Itä-Eurooppaan matkaavien on varmasti otettava uhka entistä enemmän huomioon.