München: ´Ajatteletko kalullasi´

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • vaeltaja2006
  • 1

Münchenin aids-tukikeskus on käynnistänyt turvaseksikampanjan, jossa väitetään, että kalu hallitsee ajattelua. Työnimenä on "Diktaattori Kulli". Jo vuonna 2004 oli samantapainen kampanja, jossa kampanjakuvissa ihmisten päät oli korvattu suurilla sukuelimillä. Silloin kysyttiin myös: "Millä ajattelet?".

Nyt on esillä kolme julistetta: Venäjä, Pohjois-Korea ja Chile. Miesten sepalluksesta kurkistavat näiden maiden diktaattorit. Tekstinä on: "Myös pieni diktaattori voi olla suuri ongelma". Mainostoimisto ".start" on julisteiden taustalla. Halutaan tuoda esiin se, että kiimaa ohjaa kalu (tai toisinpäin) – ilman aivojen tukea. Jokainen saa tehdä niin kuin haluaa, mutta seuraukset voivat olla vakavia.

Kuvia:
http://www.gayboy.at/news/14380

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Minusta se Venäjän diktaattori ei ollut yhtään Putinin näköinen ;(

Sinänsä munatonta mainostoimistolta, että nykyisistä johtajista vain Pohjois-Koreasta oli (kaiketi) käytetty nykyistä johtajaa. Niitä kullin älykkyysosamäärällä varustettuja nimittäin kyllä löytyy edelleen aivan riittävästi (myös Euroopasta) ja lähimenneisyydestä vielä enemmän.

Viimevuotisessa (sekä heteroille että homoille suunnatussa) "Vergessen ist ansteckend" (Unohtaminen on tarttuvaa) -kampanjassa oli puolestaan päätöntä menoa, esimerkki
http://www.vergessen-ist-ansteckend.de/images/via_wanne.jpg