Kalifornialainen synagoga tuomitsi partiopoikien homofobian

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Lassi Valve

Kalifornialaisen Temple Isaiah-synagogan (Isakin temppeli) hallintoneuvosto Lafayettessa päätti yksimielisesti ryhtyä toimenpiteisiin Yhdysvaltain partiopoikajärjestöä (Boy Scouts of America – BSA)vastaan sen homofobisten toimintatapojen takia. Hallintoneuvosto suositteli muun muassa, että seurakunnan rabbiinit kirjoittavat BSA:lle sen toimintatapoja vastustavan kirjeen sekä päätti kohdistaa taloudellisia pakotteita järjestöä kohtaan ja olla osallistumatta BSA:n järjestämiin rientoihin.

Rabbiinit eivät myöskään kirjoita Eagle Scout-suosituksia eivätkä myönnä järjestölle uskonnollisia palkintoja niin kauan, kuin sen homofobiset toimintatavat jatkuvat.

Lausunnossaan rabbiini Roberto Graetz totesi: ”Vaikkemme pysty muuttamaan partiolaisten kansallisia toimintatapoja, voimme tehdä kovasti töitä Temple Isaiahin seinien sisä- ja ulkopuolella herättääksemme tietoisuuden tällaisten toimintatapojen vahingollisista seurauksista kaikille nuorimmillemme ja yhteisöillemme.”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

BSA on jo menettänyt rahallisen tuen monelta suurelta lahjoittajalta. UPS, joka aikaisemmin oli lahjoittanut yli §150,000 (112,000 euroa), lopetti tukensa viime marraskuussa; Intel syyskuussa ja Merck-säätiö joulukuussa.

Pink news (Englanti)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!