Kahden venäläisen jalkapalloilijan Miamin matka

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
  • 1
Kotiinpaluun jälkeen on selitysten aika, sanotaan lehtijutuissa

Venäjä sai pienimuotoisen jalkapalloskandaalin. Homofobisen maan kaksi jalkapallotähteä lähti lomalle Miamiin. Kuvat kertovat herttaisesta tunnelmasta, mutta vanhoillisemmat venäläiset ihmettelevät, millainen näiden moskovalaisen klubin pelaajien suhde on.

Äskettäin uutisissa kerrottiin, miten Pietarissa Zenit St. Petersburgin faniklubilaiset vaativat homopelaajien poissulkemista joukkueesta. Joukkueen johto torjui vaatimuksen. Nyt on loma-aika, ja monet pelaajat virkistäytyvät matkustelemalla omalla tavallaan. FK Dynamo Moskovan hyökkääjä ja kansallisen joukkueen pelaaja Alexander Kokorin ja ZSKA-Moskovan keskikenttäpelaaja Pavel Mamajev lähettivät blogissaan lomakuvia. Kuvista kiinnostavin on se, jossa miehet ovat yhdessä kylpyammeessa.

Venäläisissä blogeissa pariskuntaa nimitellään salaiseksi lemmenpariksi. Osa blogeista on avoimesti homofobisia, mutta pelaajat saavat myös kannustusta. "Tärkeintä on, että he ovat hyviä pelaajia".

http://www.sports.ru/tribuna/blogs/socialfootball/403100.html

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Ulkopuolisena en tietenkään tiedä, onko tuossa kyse jostain homoeroottisesta vaiko ei.

Itsestäänselvästihän niin ei välttämättä ole.

Minun mielestäni terveellä (hetero)seksuaalisuudella varustetun miehen ei tarvitse karttaa toisen miehen kosketusta, alastonta läheisyyttä ja lihallista kosketusta. En usko, että fyysinen läheisyys naisen kanssa tuntuisi minusta eroottisesti yhtään miltään.

Toivottavasti pojilla (vai ovatko jo miehiä) on ollut mukava reissu.