Ruotsi: Avioliitto ei riitä - uusia vaatimuksia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

Eilen juhlittiin Ruotsissa uutta "sukupuoletonta" avioliittolakia. Tänään sanotaan, että tämä on vasta alkua. Nyt nostetaan esiin uusia vaatimuksia. Samalla muistutetaan, että Ruotsi ei suinkaan ole ollut kehityksen johdossa maailmalla. Espanjassa, Benelux-maissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Norjassa ja joissakin USAn osavaltioissa on jo jonkin aikaa ollut tällainen lainsäädäntö. QX:n pääkirjoituksessa iloitaan, että valtio on irtaantunut uskonnollisten näkemysten ohjauksesta. Vihdoinkin toteutetaan käytännössä sitä, että kirkko on erotettu valtiosta.

Ruotsissa valtiopäivät päätti vuonna 1973, että homoseksuaalinen yhdessäeläminen on täysin hyväksyttävää. Vuonna 1987 saatiin laki homoseksuaalien yhteiselämän säätelystä ja 1994 laki rekisteröidystä parisuhteesta. Silloin Ruotsin kokoomuksessa vain kaksi äänesti lain puolesta ja toinen heistä oli nykyinen pääministeri Fredrik Reinfeldt.

Ruotsissa kirkko on aika hyvin ollut kehityksen mukana. Kirkko on jo ilmoittanut, että homoparit vihitään kirkossa. Jos pappi ei halua, seurakunnan velvollisuus on etsiä toinen vihkijä.

QX:n pääkirjoituksen mukaan tästä alkaa HLBTIQ-ihmisten tasa-arvotaistelun todellinen urakka. Hiljaisuus on murrettava ja on saatava poikki syrjintä ja ennakkoluulot. Sitten, kun homot ja lesbot eivät enää joudu viharikosten kohteeksi, ollaan jo aika pitkällä. Tässä työssä ei ole kansallisia rajoja. Suuri osa maailmasta on tämän kehityksen lähtöviivalla.

Vahvimmin meitä vastaan ovat paavi, evankelikaaliset liikkeet, islamistit, ortodoksit ja arvokonservatiiviset poliittiset liikkeet. Siellä yritetään estää ihmisiä elämästä samaa sukupuolta olevina pareina ja nauttimaan seksuaalisuudesta. Siellä yritetään estää ihmisiä itse valitsemasta sukupuoli-ilmaisunsa muotoja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


HBT-keskusta vaatii EU:ssa vapaata liikkuvuutta


Ruotsalaista samaa sukupuolta olevan parin avioliittoa ei hyväksytä monissa muissa Euroopan maissa. Ruotsin keskustapuolueen HBT-verkosto vaatii, että Ruotsi ajaa jatkossa vapaan liikkuvuuden periaatetta.

Jos ruotsalainen samaa sukupuolta oleva aviopari muuttaa Italiaan tai Itävaltaan, avioliitto ei olekaan enää voimassa. EU:n tavoite, vapaa liikkuvuus, ei koskekaan meitä.

RFSL-nuoret haluavat poistaa juridisen sukupuolen

RFSL-nuoret pitivät viikonloppuna kongressiaan Tukholmassa ja he vaativat siellä, että juridisen sukupuolen käsite on poistettava laista. Nykyään on pakko valita, onko henkilö mies vai nainen. Se on aikansa elänyt periaate. Todellisuus näyttää jo muulta. Ongelmia on esim. matkustaessa, jos henkiö näyttää toiselta kuin paperiin on kirjoitettu (mies vai nainen).

Nyt, kun on saatu sukupuolineutraali avioliittolaki, on ryhdyttävä puhumaan myös siitä, että avioliittolaki voisi olla lukumäärä-neutraali. Ihmiset elävät erilaisissa yhteiselämän muodostelmissa, ja niille olisi hyvä saada juridinen ja taloudellinen tuki.

(QX)

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • todellista hulluutta
  • 23.12.2009, 22.49
EIkö teillä ole minkäänlaista oikean ja väätän tai/ja normaalin ja epänormaalin käsitystä? Laisillenne on aivan turha vedota alkaen biologisista ja lunnollisista eroista miehen ja naisen välillä sekä luomisjärjestyksestä saati sitten näiden kieroutuneiden himojen vaikutuksesta yleiseen moraaliin. Tällaiset sukupuoli, lukumäärä ja lopulta varmaan lajineutraalit avioliitot ovat niin sairaita asioita että ei uskoisi kenenkään muun kuin näihin luonnottomiin perversioihin mieltyneiden vähemmistöryhmien niitä kannattavan. Ja miksi juuri avioliitto? Eihän kukaan kiellä homoja ja muita vähemmistöjä harrastamasta luonnottomia himojaan täysin vapaasti kenenkään estämättä? Teidän laisenne haluavat tuhota perinteiset hyvät arvot ja saada aivopesukampanjoillanne kaikki ihmiset hyväksymään nämä perverssit himot luonnollisina ja saada kaikki tämä saasta lain suojelukseen. Suvaitsevaisuuden nimissä ja näitä perversioita "rakkaudeksi" nimittämällä puolustelette oikeuksianne tämän kaiken saasteen laillistamiseksi. Lapsen oikeudesta kasvaa luonnollisessa perheessä jossa on isä ja äiti ei ole kaltaisillanne ilmeisesti mitään merkitystä! Aikuisten epänormaalien himojen tyydyttäminen on etusijalla ja lapsen oikeus ei paina mitään! Kirjoitukseni on varmaankin täysin turha koska olette ilmeisesti täysin sokeita tämän kehityksen seurauksille! Tämä yhteiskunta joutuu maksamaan kovan hinnan näistä kaikista sairaista lakiesityksistä jos ne menevät läpi sellaisinaan. Kannattaisi muistaa että tässä maassa kaikki ihmiset eivät varmasti ole asioista samaa mieltä kanssanne ja moni on todella kyllästynyt tähän homouden ja muiden luonnottomuuksien ylistämiseen ja jankutukseen kuinka näitä raukkoja syrjitään. Johanna korhonen on tästä loistoesimerkki! Ja kun joku rohkenee olla erimieltä tästä homouden ja muiden vastaavien poikkeavuuksien normaaliudesta loppuu suvaitsevaisuutenne täysin! Mikä oikeus teillä on nimitellä normaaleja veronsa maksavia kansalaisia suvaitsemattomiksi, ahdasmielisiksi, rasisteiksi jos he eivät ymmärrä näitä rajusti normaalista poikkeavia seksuaalisuuden muotoja? Vielä mainitsen että vaikka kuinka yritetään poistaa käsitteitä mies ja nainen niin muunlaisia ihmisiä ei synny kuin jossain valitettavissa mutaatioissa. Onko jonkinlainen sekasikiöolento jolla ei ole tunnistettavaa sukupuolta näiden rfsl nuorten ihanne? Ihanteenne ovat täydellistä myrkkyä normaalille ja hyväksi koetulle yhteiskunta järjestykselle ja moraalille (varmaan epämiellyttävä sana). No aikansa kutakin, on vain sääli että moni rehellinen lainkuuliainen ja jonkinlaista moraalia ymmärtävä ja noudattava Suomen kansalainen joutuu katselemaan kuinka tällaista Suomen alasajoa ja saastutusta tuetaan verovaroilla ja lakeja säädetään näiden iljettävyyksien hyväksymiseksi! EI kiitos pervo-Suomelle!