Jalkapallopelaajien suuteluorgiat Hot Chipin videossa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Mikko Kivinen
  • 1
Kuvaruutukaappaus musiikkivideosta.

Uusi 25. marraskuuta Youtubessa julkaistu elektropop bändi Hot Chipin musiikkivideo on lähtenyt leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. Videossa jalkapallotietokonepelin miespelaajat ryhtyvät kesken pelin kiihkeisiin suuteluorgioihin.

Don't Deny Your Heart -kappaleen (suomeksi Älä kiellä sydäntäsi) musiikkivideossa brittiläisen bändin jäsenet pelaavat jalkapallotietokonepeliä.

Pelin tapahtumat saavat uuden vinon vivahteen, kun pelin hahmot siirtyvät toiseen ulottuvuuteen ja kaksi vastakkaisten joukkueiden pelaajaa antautuvat suudelmaan keskenään.

Pian kaikki katsomoa ja ottelun selostajia myöten haluavat mukaan ja pelaajat muodostavat vellovan ihmiskeon.

Tästä jalkapallossa on kysymys, selostaja huudahtaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Don't Deny Your Heart -kappale on uusi sinkkulohkaisu Hot Chipin kesäkuussa 2012 julkaistulta viidenneltä studioalbumilta, In Our Heads. Useita Grammy-ehdokkuuksiakin saanut lontoolainen yhtye on pitkäaikainen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien kannattaja.


Katso video: Hot Chip - Don't Deny Your Heart (Official)

1 kommenttia

jos tahtoo pelata jossain pelissä homona niin tiedän ainakin pari hyvää:sims jossa voi perustaa perheen ja kodin sekä dragon age, jossa 1 osassa tosi ihana zevran ;) ihan mielettömän hauska hahmo.