Katolinen kirkko erotti kaapista ulos tulleen papin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Katolinen kirkko on kertonut Italiassa päätöksestään erottaa lombardialainen pappi Mario Bonfante, joka äskettäin tuli ulos kaapista. Perusteena erottamiselle oli, että ulostulo oli vastoin katolista oppia.

Bonfante kertoi homoseksuaalisuudestaan Facebookissa ja ilmoitti olevansa ”homoseksuaalinen pappi, onnellinen ja homoseksuaalinen mies”.
Katolinen kirkko päätti erottaa papin tämän lähetettyä kaapista ulos tulonsa jälkeen kirkolle kirjeen, jossa hän sanoi, ettei usko ”kirkossa järjestettyihin vaaleihin ja kirkon tekemiin päätöksiin”.

Italialainen piispa Giovanni Dettori on jo ilmoittanut, että katolisen kirkon erottaman papin nimi on poistettu virallisesta pappisrekisteristä. Tarkoituksena on hävittää kaikki todisteet siitä, että katoliseen kirkkoon kuuluu avoimesti homoseksuaalinen pappi.

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Toivotaan Mario Bonfantelle menestystä ja onnea elämässään.

"Perusteena erottamiselle oli, että ulostulo oli vastoin katolista oppia."

Hirmuiset uskot niillä on homo-miesten potenssiin, kun eivät kieltäneet tosiaankaan sisäänmenemistä, mutta vastustavat ulostuloa.

"katolisen kirkon erottaman papin nimi on poistettu virallisesta pappisrekisteristä. Tarkoituksena on hävittää kaikki todisteet siitä, että katoliseen kirkkoon kuuluu avoimesti homoseksuaalinen pappi."

Tuollainenhan on sattunut jo kauan sitten historiassa. Kerrotaan nimittäin kansantarinaa että Lalli painoi pappipiispa Henrikiä niin että siinä rytinässä Henrikiltä henki lähti. Ihan ilmeisesti suoraan "pukilta" ja vatikaani kuuli asiasta, koskapa vatikaanista ei löydy tietoa, että täällä ikunakoskaan mitään Henrik-nimistä piispaa olisi ollutkaan.

Kommenttia muokattu: 06.11.2012 klo 22:18