Britannian ehdokkaasta Mr Leather Europe 2012

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Mr Leather Europe 2012 -tittelin voittanut Kilker kuvassa keskellä. Kuva: MSC Finland

Britannian ehdokas valittiin Mister Leather Europeksi Hampurissa järjestetyssä Mr Leather Europe 2012 -kilpailussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Asiasta kerrottiin MSC Finlandin verkkosivuilla.

26-vuotias stuerttina työskentelevä voittaja Kilker on syntyjään espanjalainen, mutta tämä muutti Englantiin neljä vuotta sitten. Lähi-idässä vietetyn vuoden jälkeen hän asettui Lontooseen. Tammikuussa hän voitti Mr Leather UK 2012 -tittelin.

Voittaan ratkaisivat 17-henkisen juryn antamat pisteet ja yleisöäänet. Kilpailijoita oli kaikkiaan kymmenen eri puolilta Eurooppaa. Yleisöä oli paikalla yli 300.

Suomea edustanut Turkulainen Ville ei päässyt palkintosijoille. MCS:ltä saadun tiedon mukaan kilpailushowssaan hän kuoriutui venäläisten sota-aikaisesta lumiasusta modernimpaan asuun, ja musiikkina oli Finlandia.

ECMC-kerhojen vuosikokous

Mr. Leather Europe 2012 -kilpailu pidettiin 19. - 21. lokakuuta Hampurissa järjestetyn nahka- ja fetissikerhojen eurooppalaisen vuosikokouksen yhteydessä. Yli 40 vuoden ikään ehtineeseen ECMC:iin (European Confederation of Motor Cycling Clubs) kuuluu 41 eurooppalaista paikallista kerhoa, ja nämä voivat lähettää virallisiksi edustajikseen kokoukseen neljä edustajaa. Suomea Hampurissa edusti täysi neljän hengen joukkue. Kokouksessa käsiteltiin mm. MSC Finlandin esitystä pukukoodien selkeyttämisestä. Tänä vuonna kerhoon pyrki jäseneksi neljä uutta paikallista kerhoa.

Virallisen kokousen ohella on paljon muutakin ohjelmaa, kuten alan kirpputori, bileitä ja vapaamuotoista yhdessäoloa. Kokouksen jälkeisen gaalaillallisen osana oli juuri Mr Leather Europe 2012 -kilpailu. ECMC:n kanssa samaan aikaan Hampurissa on ollut käynnissä homo- ja lesboelokuvafestivaali.

MSC Finland - Tom's Club

MSC Finland - Tom's Club on suomalainen fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää kerran kuukaudessa dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. MSC on osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.

AGM2012: Contestants for the Mr. Leather Europe Contest 2012
MSC: Hampurissa ECMC:n vuosikokous
KILKER - Mr Leather UK 2012
MSC: Mister Leather Europeksi valittiin Englannin ehdokas

Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta