Moskovassa kerätään nimiä homobaarien sulkemiseksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 17

Venäläinen järjestö nimeltään Moskovan kansanneuvosto on alkanut kerätä nimikirjoituksia viranomaisten painostamiseksi kaikkien homoille suunnattujen baarien sulkemiseksi. Kansanneuvosto on sanonut tarvitsevansa kaikkien moskovalaisten yhteistyön, jotta kaupunki hyväksyisi lain, jolla kiellettäisiin niin sanottu homoseksuaalisten suhteiden propagointi.

Kansanneuvosto julistaa: ”Meidän on seurattava Pietarin ja muiden kaupunkien esimerkkiä” jotka jo ovat hyväksyneet homoseksuaalisuuden sensuroivan lain sillä verukkeella, että sillä vältettäisiin ”homopropaganda”.

Kansanneuvoston mukaan Moskovassa tarvitaan ”homosuhteiden edistämisen” kieltävä laki, jonka perusteella kaikki kaupungin homoille suunnatut baarit voidaan sulkea. Kansanneuvoston mukaan nämä baarit ”syyllistyvät homoseksuaalisuuden edistämiseen hauraiden sielujen keskuudessa”, ja se pyytää Moskovan kansalaisia toimimaan yhteistyössä nimien keräämisessä.

Universo Gay (Espanja)
Gay Russia (Venäjä)

17 kommenttia

Ensin kielletään homopropaganda, sitten homoja kielletään toimimasta opettajina. Sen jälkeen homobaarit suljetaan. Seuraavaksi homoja kielletään oleskelemasta julkisissa puistoissa, sitten käyttämästä ratikoita tai metroa. Sen jälkeen homot joutuvat kantamaan vaaleanpunaista kolmiota käsivarressaan. Arvatkaa, mitää sen jälkeen tapahtuu. Eivätkö nuo p-siaiset ole oppineet mitään lähihistoriasta?
Putinin hirmuhallinnon on helppo mollata homoja, koska tietämätön, välinpitämätön ja ennakkoluuloinen venäläisten enemmistö saadaan siten uskomaan, että Venäjän hallinto puuttuu yhteiskunnallisiin epäkohtiin. Todellisuudessa syntipukiksi joutuu venäläisestä yhteiskunnassa muutenkin jo ennestään maahanpoljettu ja poispotkittu vähemmistö, joka ei pysty puolustautumaan. Venäjän hallinto peittelee omaa legitimiteetin puutettaan käännyttämällä venäläiset toisiaan vastaan. Divide et impera.

Korjasin pienen taivutusvirheen.

Kommenttia muokattu: 10.10.2012 klo 07:55