Venäjän viranomaiset harkitsevat opetuskieltoa homoille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Venäjän viranomaiset ovat alkaneet harkita mahdollisuutta kieltää homoja jatkamasta opetustehtävissä. Venäjän lapsiasiamiehen oleva Pavel Astakhovin tehtäväksi on annettu valmistella mahdollisuus kieltää homoja toimimasta opettajina.

Homoaktivisti Nikolai Aleksejev on tuominnut suunnitelmat kiristää maan homoihin kohdistuvaa vainoa. Hän on muistuttanut kaikkien näiden aloitteiden olevan erehdyksiä. Homoseksuaalisuus ei ole sen enempää sairaus kuin rikoskaan, se on seksuaalinen suuntautuminen, kuten tiede ja psykiatria on osoittanut.

Aleksejev toteaa: ”Se että joku pitää jotakin moraalittomana ei anna kenelläkään oikeuksia. Voisin pitää jotakin moraalittomana, mutta minulla ei sen perusteella ole oikeutta kieltää sitä.
He aloittivat kieltämällä homoseksuaalisuuden edistämisen, ja nyt he jatkavat heikentämällä ihmisoikeuksia. Kaikki näyttävät pyrkivän jälleen kriminalisoimaan homoseksuaaliset suhteet.”

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Venäjällä sorrettin kommunismi-uskonnon aikaan muita ideologioita, "vääräuskoisia" ... ja nyt taas siellä, vähän toisessa ideologia-muodossa sama muitten, "vääräuskoisten" tuomitseminen jatkuu, kun Venäjällä on vallassa Suomen kokoomuksenkin veljespuolue.

Kommenttia muokattu: 10.10.2012 klo 23:39